Petr Paulczyňski: homepage

Z koho dělá blbce šéf zpravodajství ČT?

Včera jsem po dlouhé době shlédl Šípovu talkshow. Na rozdíl od Krausova účelového dryáčnictví (i když často vtipného) jde u Šípa o pořad vcelku poklidný.

Včera mne však nadzvedl víc, jako kdyby tam měl Kraus Švejnara s Halíkem a Moravcem dohromady. Šíp za to ovšem nemůže. Kdo mne rozžhavil, byl šéfredaktor zpravodajství pan Fridrich. Měl jsem pocit, že mluví o jiné televizi, než na kterou se dívám. Pokoušel se mi vnutit myšlenku vyrovnaného veřejnoprávního vysílání a z Moravce udělat ikonu ČT.
Celá řada lidí, s nimiž hovořím však vidí věci jinak. ČT se od doby televizní stávky změnila. V oblasti zpravodajství a publicistiky rozhodně k horšímu. To co se vysílá, skladba účinkujících, tendenční a účelové komentáře. Počínaje Železného bohorovností při volbě prezidenta až po vrchol tohoto žánru. Vrcholem je samozřejmě splašená hýkající Bubu. Kdo viděl ve včerejších Událostech paní Drtinovou, která k tématu daní skákala svým hostům po jedné větě do řeči aniž by je nechala dokončit souvislou myšlenku (a která jakoby sežrala všechnu daňovou moudrost světa),  mi musí dát za pravdu.

A proto znovu volám. Zprivatizujte ČT. Protože veřejnoprávní rozhodně není.
Nebo co tak ať platí poplatky jen ti, co se na ni dívají.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1884x, známka: 3
Kategorie: Politická scéna
online: 70
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist