Petr Paulczyňski: homepage

Wilson - aféra pokračuje

Tak nám včera Rada města odsouhlasila, že pokutu Ministerstva války prý za nedodržení smlouvy ve výši 10 milionů korun zaplatí a poté o ni zkrátí Brno-středu postoupené příjmy. A máš to.

Nechci se vyjadřovat k podstatě kauzy, protože o ní nemám dostatek informací. Chci se podivit nad politickými konotacemi takového rozhodnutí, protože se domnívám, že Rada stáhla kalhoty před brodem. Podle názoru některých právních expertů, se mělo město bránit. Že v uvedené věci  t.j. oprávněnosti pokuty není vše v pořádku svědčí i fakt, že k bodu 90 úterního Zastupitelstva, který se uvedené věci týká, nebyl dosud předložen žádný materiál. A tak podivný a složitý materiál dávat "na stůl" je divné, nemyslíte?

Navíc v té naší brněnské kuchyňce si vrabci na střeše cvrlikají, kdo si u koho na ministerstvu tuto akci objednal. Včetně jmen.

Mimochodem jsem neporozuměl, co komu na tomto vadí.

A nádavkem názor z jedné internetové diskuze k tématu:

Svatokluk B.
rob, dnes 0:26Reagovat
se začíná svíjet orgastickou křečí v předtuše blízkého vyvrcholení povedené záškodnické práce ústící v zabránění realizace jednoho stavebního projektu doprovázeného zničením letité práce týmu lidí. Svatokluku, když musíš tak musíš! I když chápu, že je to jen slabá náplast za ŽUB.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2167x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 41
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist