Petr Paulczyňski: homepage

Opoziční role brněnské ODS nově

Dnes ráno mi redaktorka ČTK položila otázku, zda postup ODS v jehož důsledku se zastupitelstvo protáhlo na dva dny je změna naší strategie.

Nevím jestli se tomu dá říkat strategie, ale rozhodně je to nová forma naší opoziční úlohy, kterou jsme se v klubu rozhodli odteď aplikovat. Nejedná se ovšem o  žádnou samoúčelnou exhibici( i když v některých fázích někteří kolegové k tomu nemají daleko), jde o výsledek pečlivé přípravy a projednání všech materiálů, které vykazují nedostatky a to buď formální, nebo věcné. A že toho bylo tolik? Budou se muset naučit dělat řádné materiály. Protože  poté co se věci dovysvětlí, většinou stejně hlasuje většina z nás pro. Viz článek Šlomprácké materiály http://www.paulczynski.cz/13711.html

Pravdou je, že některé přestřelky jsou spíše úsměvné, ale pokud bychom tu opozici dělali se zarputilostí buldoka, brzy bychom se pozabíjeli. Troška nadhledu ve stylu "show must go on" musí být.

Proto se divím, že jak MFD tak iDnes tu veselejší část příspěvků tak trochu zpochybňuje. Protože kdyby toho nebylo, málem by neměli o čem psát.

A nakonec perlička. jak napsala MFD: Podle koaličního politika, který si nepřál zveřejnit jméno, může za vyhrocené diskuse nedávno zřízené živé vysílání zasedání na internetu. "Kolegové se potřebují předvádět. A za rohem jsou krajské volby," konstatoval.
Milý nezveřejněný koaliční politiku. Podle údajů OMI, ze dívalo na on-line přenos max. 37 lidí. Myslíte opravdu, že se předvádíme kvůli tomuto počtu? A souvislost krajských voleb už mne nenapdá vůbec žádná.

Na závěr bych chtěl za klub ODS slíbit, že napříště už odcházet nebudeme. To co začalo na tomto zastupitelstvu bude nadále trvalou metodou naší práce.


Čerpáno z :
http://zpravy.idnes.cz/zastupitele-se-hadali-kvuli-prestavkam-i-balene-vode-pcp-/brno.asp?c=A080625_183900_brno_atk


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2538x, známka: 2.8
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 32
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist