Petr Paulczyňski: homepage

Zlatuškovi kostlivci, tak kde sakra jsou?

Jedna z otázek na pana radního Zlatušku se týkala jeho pověstných kostlivců ve skříni. Dnes se k nim sice nehlásí, ale řekl to.

OTÁZKA: Pane radní. Svůj volební úspěch jste vystavěl na matení veřejnosti, že radnice je plná kostlivců. Jsou za vámi dva roky a nikde nic. Buď jste tedy veřejnosti lhal, nebo jste neschopný to dokázat. Oboje vás diskvalifikuje pro příští volby. Nestydíte se? A budete tyto unfair metody požívat i ve své senátní kampani?
občan
ODPOVĚĎ: Kauza Jalta dodnes není vyřešená, nicméně soudní verdikt mluvící o korupčních rysech tu je. Kauza výběrového řízení na projektci rekonstrukce vily Tugendhat je také dosud v řešení a současné spory dávají i v soudní podobě zapravdu kritice předchozího vedení města. Analýza ukázala nevýhodnost projektu přesunu nádraží. Že se tyto věci řeší déle, je jiná věc, problémy, které nazýváte kostlivci (tento termín můj není), zde byly a hodně vážné.

Pan radní z otázek utekl do svých vizí, které nejsou důkazem. A lhal. Jestli je Jalta kostlivec, kde je o tom nějaký verdikt? Tím nemyslím srandovní zmínku soudce, že kauza vykazuje znaky korupce. A nevýhodnost přesunu nádraží? Proč ho tedy vedení města v návaznosti na předchozí kroky přesouvá?
Ke tomu, že se pan radní odtahuje od kostlivců přidávám jeho výrok, jímž podporuje v kampani pana Vlašína: prof. RNDr. Jiří Zlatuška, senátor: „Mojmír Vlašín jde do senátních voleb s realistickým a potřebným programem. Nenajdeme u něj protimluvy, jakých se dopouští jiný kandidát, který Brnu slibuje získat víc finančních prostředků na výkon přenesené působnosti státní správy, ale mlčí o tom, jak se sám spolupodílel na desítkách milionů ztrát městské pokladny na kauzách typu Jalta. Charakter a osobní integrita doktora Vlašína zaručuje, že za sebou nenechává kostlivce ve skříních a že bude Brňanům v horní komoře Parlamentu vynikajícím reprezentantem, který bere vážně ústavní charakter České republiky jako státu založeného na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti.“
http://www.vlasin.cz/tz1.html
 A také moji reakci z července 2007 která poukazovala na jiné kostlivce.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2475x, známka: 2.9
Kategorie: Z brněnské radnice
online: 36
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist