Petr Paulczyňski: homepage

Modrý leda vzteky

Na Vlastimilovi Tlustém bylo včera vidět, že mu došlo, jak moc se přepočítal. V Otázkách Václava Moravce se snažil svůj podíl na kauze poslance Moravy co nejvíc bagatelizovat. Prý chtěl jen pomoci proti těm, kteří do politiky vnášejí nekalé praktiky.

Při své obraně pan Tlustý tvrdí, že poslanec Morava konal v souladu nebo přinejmenším s vědomím stranického vedení. Jenže tenhle argument předpokládá, že vedení strany je hloupější než Jan Morava. Proč někoho pověřovat pochybným jednáním za účelem získání fotografií, které nikoho politicky nezlikviduje?

Tlustého spolustraníci se asi stěží mohou ubránit myšlence, že notorický reptal nehodlal do své pasti lapit bezvýznamného Moravu, ale spíš Topolánkovu pravou ruku Marka Dalíka.

No a někdo, kdo podobným způsobem chce „sestřelit“ předsedu vlastní strany, nemůže očekávat jakoukoli podporu. Tlustý prokázal, že se neštítí ničeho, když chce dosáhnout svého, proto žádná strana, která má nějaký pud sebezáchovy, takového reprezentanta nepotřebuje.

Pan Tlustý tedy už může dohrát jen jako solitér. Vzhledem ke skutečnosti, že se už na žádnou kandidátku nedostane, bude se patrně držet mandátu zuby nehty. No a až mu mandát vyprší, nezbude mu, než se vrátit do svého domu ve Slaném a zde puknout vzteky. Nikomu totiž chybět nebude.


 Lidové noviny


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2094x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 17
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist