Petr Paulczyňski: homepage

Kterak primátor zlatý kódr našel.

To je pane zpráva dne. Pan primátor při cestě městem našel zlatý snubní prsten. Pak podle popisu úředníci našli majitele. Ještě že majitel dodržel staré zvyky a datum a jméno manželky měl vyryto.

Až potud vše v pořádku. Primátor učinil chvályhodnou věc. Za to pana primátora pochvalme. pochvalme.

Potom, ať už sám, nebo s pomocí svých poradců učinil z prostého lidského aktu mediální bublinu. Přerušil dovolenou, a za ryčné mediální pozornosti se rozhodl prsten slavnostně vrátit, aby lid brněnský náležitě ocenil šlechetného primátora. Určitě to bude zpráva dne. Novináři se budou přetlačovat v honbě za nejlepším snímkem, zítra budou titulky brněnských listů plné. Jak říkám, náš pan primátor je mediální mág.

Jak napsal jeden z mých respondentů: "Pan Onderka, vyčnívá svým charakterem  a možná nejen jím v ČSSD, jak ,, Rutilans rosa sine spina,, skvoucí růže bez trnů, ovšem více skromnosti by mu slušelo víc, nebo je snad jediný kdo kdy našel něco cca v hodnotě 2000,- Kč a odevzdal to?
Ovšem je pravda, že se tato věc nevracela, v salonku primátora,za mediálního humbuku. Inteligentní člověk, by věc vrátil dotyčnému i bez zbytečné slávy. Ještě bude nastoupena Garda a trubači budou troubit ze Staré radnice.
 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2205x, známka: 2.9
Kategorie: Z brněnského dění
online: 62
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist