Petr Paulczyňski: homepage

Tak nám zastřelili Ferdinanda.

Říkal Švejk. Tak nám "zastřelili" Topolánka parafrázuji já. A zrovna v okamžiku, kdy začalo docházet k přerodu bodrého Valašského ogara ve státníka. Nejhorší na tom je, že se tak stalo jako ve starém Římě. Byl zavražděn vlastními lidmi a ani se nestačil zeptat "i ty Brute?".

Dlouho jsem přemýšlel, zda tuto trapnou záležitost komentovat a jak. Myslím, že rozumím tomu, kdo zasadil smrtící ránu. On mu totiž někdo sebral jeho nejmilejší dítko - rovnou daň a pak ho ještě navíc vyhnal z postu ministra a nominoval tam jeho úhlavního "přítele".
Vyjdu-li z premisy, že každý chlap je ješitný, je tu důvod osnovatele těchto kroků přinejmenším nemilovat, i kdyby ty kroky byly seberozumnější. Když se k tomu přidají následné zákulisní hrátky s prezentací ať už smyšlených či skutečných milenek, přetržených kanapí a sežraných čokolád, je od nemilování k nenávisti už jenom krůček. V každém případě je založeno na budoucí průser. Jde jen o timing, kdy se rána oplatí ranou.

A ten správný čas, zdá se,  nadešel právě dnes. Brutus Vlastík bodl. Pomsta? Nenávist? Určitě aspoň kousek tam byl. Ale jak Vlastu znám,  není to žádný hlupák a jeho dnešní jednání rozhodně nebylo motivováno pomstou. Počkejme pár dní a uvidíme. Za tím je něco mnohem víc.

Něco málo napovídají jeho odpovědi v on-line rozhovoru na tn.cz. Zde je pár těch, které nasvědčují, řečeno slovy staré anekdoty "že sa volačo pripravuje".

*Bezte se lecit....Hlasovat spolu s Paroubkem muze jen idiot...KRETENE
Kdybych si vybíral mezi Paroubkem a Topolánkem, dal bych při všech svých výhradác, vůči Topolánkovi, přednost jemu. Dnes jsem si ale musel vybrat mezi Topolánkem a prezidentem Klausem a vybral jsem si prezidenta Klause. Byl bych samozřejmě raději, kdybych do takové rozhodovací situace nebyl vůbec postaven.

*Tak už konečně přestanete škodit a půjdete do propadliště dějin chtračení konec pane tlouštíku!!!!
Možná, že ano a možná, že ne.

*Tak už snad půjdete tak pane Tlustý a můžete se věnovat veteránům ve stodole. Zvítězila uražená ješitnost nad rozumem - takže jen do voleb
Zvítězil zdravý rozum, ale bude to chvilku trvat, než to bude zřejmé.

*Dobrý den, rád bych se vás zeptal jestli vám nepříjde hloupé shodit vládu a tím podpořit komunisty a otevřít jim cestu zpět do ČR?
Vidím, že jste přijal Topolánkovu propagandu. Dnešní hlasování v ničem nepomohlo ani komunistům ani sociálním demokratům. Jsem si jist, že ústavní postup prezidenta V. Klause to Vám i všem ostatním během několika příštích týdnů potvrdí.

*Co dál?
Ústavní role spolehlivého prezidenta republiky V. Klause a jmenování nelevicové vlády do voleb, ať už řádných či mimořádných

*Dobrý den, Prosím vás, mam jen jediny dotaz. Jak jste mohl vy a vam podobni vydat naši republiku do rukou červeno-oranžových "komunistů" pana Paroubka??? Myslel jsem že věřite v demokracii. pravděpodobně jsem se spletl. Děkuji za odpoveď
Dnešním hlasováním byla republika vydána do rukou prezidenta republiky V. Klause a já neznám žádnou spolehlivější ústavní instituci.

*ty jsi se snad zbláznil,chceš Komunismus?
Nezbláznil a nechci. Chvilku vydržte a uvidíte

*************************************************************

Taky tam někde vzadu cítíte toho klause?

Jsem paranoidní, nebo je tam vážně zašifrováno, že řešení je dávno připraveno? A Topolánek to asi tuší, proto tolik apelů na Klause. Že by to byl ten černý vzadu a Brutus-Vlastík jen nástroj?

Tak chvilku vydržíme a uvidíme, jak je v té poslední odpovědi.
Jenom aby to nebylo jak v té anekdotě , jak nevidomý pravil: "Uvidíme. A šlápl do h**na."

A hlavně, abychom do něho nešlápli my všichni.
Mé stanovisko je zde.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2311x, známka: 2.9
Kategorie: Svět Modrého ptáka
online: 46
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist