Petr Paulczyňski: homepage

Úvod do teorie fekalismu aneb až vyhrají socani

Vědecký fekalismus je světový názor, který můžeme definovat lapidární větou: "Všechno stojí za hovno".Fekalismus je světový názor, který existoval samozřejmě již dávno, ovšem lidé si jeho působení neuvědomovali.

Toto období nazýváme fekalismem živelným. Lidé zastávali názor, že ledacos stojí za hovno. Pokrok se však nedá zastavit a tak lidé postupně propracovali původní zákony a dostali se k názoru, že za hovno stojí úplně všechno. Jednotliví fekalisté však toto tvrzení vykládají roztříštěně a nedovedou zdůvodnit jednotlivé stavy děje. Toto období nazýváme prefekalismem.

Poté přišel tzv. neofekalismus, který hlásal, že nic nestojí ani za hovno. Toto období omylů již naštěstí pominulo, neboť platnost věty tak obecné "že nic nestojí ani za hovno" nutno chápat jen jako ostře vyhrocený případ. Zkoumáme-li podrobně fekalismus v posledních desetiletích, zjistíme, že můžeme definovat šest vývojových období:

1. Jeden sral na všechny
2. Všichni srali na jednoho
3. Všichni serou na všechno
4. Nebude na co srát
5. Nebude co srát
6. Nebude čím srát - očekává se pokud vyhrají socani ve volbáchi, poněvadž všechno bude definitivně v prdeli


*************************************************************
Pavoukův dodatek. Pokud se někomu bude zdát nadměrný výskyt kolokvialismů, nedá se nic dělat. Vědecká teorie vyžaduje pregnantní vyjadřování.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3275x, známka: 2.8
Kategorie: Vtípky politické
online: 52
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist