Petr Paulczyňski: homepage

Už vím kdo hodil ten šutr

Není serveru, který by se nezabýval šutrákem ve tváři Valacha brázdícího na mountybajku Jižní Moravu.  Blog stíhá blog. V podezření je Dalík, Venclík, Tvrdík, spekulace stíhá spekulaci. Policie vyšetřuje jako divá, čtyři vazouni mluví jako Pýthie.

Dokonce najali slavnou obhájkyni kluků co chodí ošolnění v Thor Steinar a různých místních nácíčků. Ať to byl kdo to byl, podařil se mu buď chtěně nebo nechtěně úžasný marketingový tah. Šutráková kauza přebíjí nejen Toskánsko, ale i Paroubkova vejce. Myslím ta hozená. Je to kauza kauz.

Ranky vlevo, rána nad okem vpravo, to muselo být přímo kamenování. Genciána kam oko pohlédne. A čtyři najatí vrhači přitom přiznávají jen vejce. To by museli házet místo vajec sádrové podkladky ze všech stran. Nikdo nic neví, policie je tajuplná jak zakletý prd v lucerně. Podle některých zaručených zpráv si prý Topolánek zranění způsobil výstřelem z děla. Jinde zas čteme, že si rozdrásal staré rány. Zkrátka mistrovský tah.

Zamyslel jsem se přímo hlavou kdo je ten marketingový genius. Až mne to napadlo. Kdepak Dalík. To si udělal Topolánek sám. Mezitím co dav hleděl na vazouny a vejce a zapisoval si SPZ, Mirek hodil před sebe kámen a ten bleskově doběhl.

Ostatní znáte. A důvod? Přece normální chlapská ješitnost. Víte kolik se popsalo papíru o na  Paroubka naházených vejcích?  A na Mirka nikdo nic nehodil. Tak to teda néé.

Že jsem utrpěl úžeh? Asi takový jako ti, co říkají, že to objednal Dalík či Venclík.
 


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2310x, známka: 2.8
Kategorie: Svět Modrého ptáka
online: 37
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist