Petr Paulczyňski: homepage

Co mají společné okurky, výhonky a naše politická scéna

Víc než týden pozoruji cvrkot na mediální scéně. Maje nastaven informační server Právě dnes na hlavní zpravodajské servery, přelétnu pravidelně titulky. Protože titulek prodává.

Musím říci, že za poslední týden se mi mnoho z nabízeného otevírat nechtělo. Serverům dominovaly především zprávy o španělských okurkách, později změnených na výhonky a vládně - opoziční merenda spojená s legrací okolo reforem-nereforem a podivným úkrokům vládního trpaslíka lidově zvaného Veverky. V podstatě se však dá říci, že všechny vzpomínané kauzy mají jedno společné. Jsou na pos*ání.

A tak jsem si říkal, není o čem blogovat. Pominu-li totiž okurkově-výhonkovou patálii, kauzu Sazka-Hušák, Diag Human a exekuce na majetek ČR, bitvu o cenu plomby (marginální problém), pozornost věnovanou dalšímu z rádobyvtipných knížecích bonmotů (po rakouských magorech přišla česká paka) a vystoupení pana Paroubka v žertovné nedělní estrádě OVM, zbývá už jen legrační sjezd Veverek a  z něho rezultující výstupy, zejména pak opětovný požadavek na obsazení pozice ministra vnitra Radkem Johnem, který tento post nedávno demonstračně opustil. Nemluvě o dalších vyděračských požadavcích které mi evokují někdejší éru pana Luxe a později pana Bursíka. Situace hodná deja vu. Trpaslík okopává kotníky vzrostlejšímu parťákovi.

Vážení čtenáři. Myslím, že tato taškařice musí mít na trávicí soustavu některých z nás horší účinky, než španělské okurky či bioklíčky. A až v úterý ve 14,01 padne vláda, protože skvělá koalice předvede,  že už nic nepředvede, tak se z toho poděláme všichni. Protože velkou koalici v tomto personálním složení nesloží ani politický kouzelník na Hradě a v nových volbách jako vítěze vidím bohužel ČSSD, (které vítězství na zlatém podnose přináší sama koalice) a pak široko daleko nikoho. Pokud ovšem pan Sobotka neuplete něco pokoutního s komunisty.

A proti tomu by i zlá Escheria coli byla dětskou rýmičkou.

Na demonstračním snímku je Radek John vracející se na MV.

Psáno pro blog.iDnes.cz


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2265x, známka: 2.9
Kategorie: Politická scéna
online: 81
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist