Petr Paulczyňski: homepage

Hlody úterní aneb miluji naše média

V rámci bobříka mlčení, kterého jsem si uložil na téma prezidentské volby, poněvadž na to téma píše každý kdo má díru do...kamkoliv, se pro moje hlody zůžil prostor tak, že není skoro o čem psát. Ovšem i tak se přece jenom pár hlodů vyskytlo.

  • Za vyhýbání se vězení zatím "tykadlový" Smetana za mříže nepůjde. Dostal podmínku. Soudní anabáze bývalého řidiče MHD Romana Smetany nekončí. Soud mu v úterý za vyhýbání se nástupu do vězení udělil tříměsíční trest s podmíněným odkladem na 14 měsíců. Státní žalobce ale požadoval trest nepodmíněný, a proto se proti rozsudku na místě odvolal.
    Proboha, jak dlouho bude plnit stránky našeho tisku jeden magor co počmárá cizí plakáty a pak se jako malej kluk vzpírá nést za své nestandardní jednání následky? Kdyby se každý odsouzený rozhodl vzpírat se rozsudku protože se mu nezdá spravedlivý, tak bychom snad ani nepotřebovali soudy. A čím víc mediálního prostoru bude toto individuum dostávat, tím hůř pro něho, protož toto si nemůže stát nechat líbit. Tak jen ho opěvujte, on bude myslet jaký je lidový hrdina a nakonec zase skončí v lochu.
  • Kvalita populárního salámu Vysočina není nejlepší. Ukázal to test, který uspořádala redakce MF DNES s Potravinářskou komorou České republiky. Osm z osmnácti výrobků porušilo vyhlášku pro masné výrobky. Podle výrobců můžou za zhoršenou kvalitu velké řetězce, které tlačí na co nejnižší cenu.  Výrobci mají jasno: na vině jsou prodejní řetězce jako supermarkety a hypermarkety, které se snaží cenu snížit na minimum a požadují po nich co nejlevnější produkty.
    Kecy v kleci. Němečtí majitelé si myslí, že jsme ovčané druhé kategorie a rvou do nás šmejdy. Ať žije EU. BTW. Když chci pořádnou uzeninu, jdu si ji koupit do poctivého českého krámu co si říká Sklizeno.
  • České deníky šetří lesy, jejich celkový prodaný náklad klesl v listopadu 2012 na historické dno dočetl jsem se na serveru Motejlek. Osmička českých deníků dále ztrácí. Celkový denní průměrný prodaný náklad v měsíci listopadu propadl na necelých 980 tisíc, což představuje historicky nejnižší číslo. Meziroční pokles představuje více než 120 tisíc výtisků. V nejbližších letech bude volný pád pokračovat.
    Bodejť. Stačí si ty tendenční kydy přečíst. Právě dneska jsem zrušil předplatné posledního deníku co jsem odebíral. Stačí ty hlody na internetu.
  • Lupa.cz píše:  Volební boj přiostřuje, Matěj Hollan přišel o účet na Facebooku.Prý pro falešnou identitu.Sám pan Hollan si myslí, že to má za to jak se navážel do Zemana s Fischerem.
    Milý FB. Pan Hollan vážně není falešný. Falešné je akorát jeho navážení se do kdekoho. Ostatně, kdybych si měl tipnout koho štve nejvíc, koukl bych se někam do oblasti provozovatelů herních automatů nebo do oblasti těch, ze kterých si dělá neomalenou srandu na svém vynálezu zvaném Žít Brno.
  • Dočetl jsem se, že jsme vyslali expedici na záchranu goril v Kamerunu. Konečně něco co není o volbách, říkal jsem si. Pak přišla zpráva, že VZP nebude proplácet inkontinenční pleny.Tak to teda sorry. My nemáme na inkontinenční pleny pro přestárlé, ale platíme záchranu goril v Kamerunu. Mně se chce zvracet.
  • Poflakování mimo pracoviště je důvodem k okamžitému vyhazovu, rozhodl soud. Flákání se po štatlu v pracovní době lze takové chování označit za nepřímý útok na majetek zaměstnavatele. Podobné chování je hrubým porušením pracovní kázně a člověk za něj může dostat padáka. Plyne to z verdiktu Nejvyššího soudu.
    Když koukám dopoledne na počet lidí v kavárnách, hospodách či hytlermarketech, soudím, že brzo nebude nikoho kdo by dělal.
  • Zbavte se blbců okolo sebe, zní název dnešního blogu jednoho z nejlepších blogerů iDnes Ladika Větvičky. No já bych to Ladi udělal, akorát se bojím, že bych si připadal osaměle.
  • Židé jsou nepřátelští potomci opic a prasat, hlásal egyptský prezident. Americký nevládní Institut blízkovýchodních studií (MEMRI) zpochybnil roli egyptského prezidenta Muhammada Mursího jako zprostředkovatele mírového dialogu mezi Izraelci a Palestinci. Pracovníci institutu dohledali a do angličtiny přeložili dvě jeho starší vystoupení před kamerami. Mursí v nich volá po ukončení rozhovorů s Izraelci a zániku jejich státu. Židy označuje za potomky opic a prasat, kteří jsou od přirozenosti nepřátelští.
    Tak to vidíte kluci bruselští. Takové zavedení demokracie mezi ručníkáře není vůbec žádná sranda. Jen abyste nehrabali prstíčkem po starým Mubarakovi.
  • Za přetočený tachometr má být pokuta až 5 miliónů, protože nejrozšířenějším nešvarem při prodeji ojetin je v Česku už léta přetáčení tachometrů. Takže na to potřebujeme nový zákon. A s pokuto 5 milionů pro přetáčeče.
    Já myslím, že za chvíli budeme potřebovat i zákon, jakého tvaru a jaké konzistence má být ranní stolice. A kdo se odchýlí, dostane pokutu 10 milionů. Dávat pokutu 5 milionů chudákovi co prodává ojetou šunku a stočí pár kiláků (i když je to sviňárnička) může jen hajzl co přihrává kšeft nějakýmu exekutorovi. Nenadešel už vážně čas na tu defenestraci?
  • „Jste póvl a hnůj,“ odpověděl ministr financí Miroslav Kalousek na aktuální žádost Respektu o krátký rozhovor o jeho pracovních vztazích se svým stranickým předsedou Schwarzenbergem. „S kýmkoliv jiným se o tom vztahu budu bavit, ale vy píšete o mně samé lži, takže vůbec nic ode mě neuslyšíte,“ dodává Kalousek. A z druhého tábora zaznělo něco podobného Režisér Renč, který dělá kampaň Zemanovi: Řekněte mi jako, k čemu vy mi jste dobrej? K čemu? Jděte s těmi vašimi otázkami do prdele! Ani jednou jste o mně nenapsali v Respektu nic hezkého, proč bych vám měl sakra cokoliv říkat? Běžte do prdele.
    A Respekt se diví. Neměl by se v Respektu spíš někdo zamyslet proč je někam poslali zástupci obou kandidátů?
  • A trocha bulváru: Vcelku nic nového, jen těhotná Ornella se vymáčkla na úrovni svého inteligenčního kvokvokvocientu: Noste kožichy! Jsou drahé a hezké. Určitě tím zaujala davy nakupující v hytlermarketech podle toho kde je cedulka "Sleva". A protože někteří mí čtenáři se trvale dožadují informací o slečně Hanychové, je to tu.  "A zase ta Aguš!" napsali.  Na Supermiss zase ukázala bradavku. K úplnosti této informace chyběla jen fotodokumentace.

A zprávy o počasí: Včera napadené bílé svinstvo i přes nárůst teploty zůstává ležet.  Majitelé psů jsou tomu rádi, poněvadž finální produkty metamorfozy poživatin jejich miláčků (hovna) se propadnou a nejsou vidět. Ovšem počkejme až sníh sleze. Protože podle prognózy asi bude zase sypat, zahovněný terén čeká na svůj čas.

A z mého života: Pomalu si zvykám na kuchyňské práce a denně objevuji něco nového. Včera jsem například vyráběl karbenátky. S ohledem na fakt že každý byl jinak tvarován což bylo zkritizováno, mohl jsem je dát do muzea moderního umění jako Warhol plechovku od polívky, ale hlad byl silnější. Doufejme, že můj přerod od Babici k Pohlreichovi bude přerušen sundáním manželčiny sádry. Horoskop praví, že je načase vypnout a odpoutat se od materiálního světa. To se mu řekne. Já bych rád, ale to bychom zdechli hlady i se psem. V oblasti sexu mám předpovězeno oživení, akorát nevím jak, protože kanál Hustler jsem si nepředplatil.

A na Fejsbůku napsali:

  • Český statistický úřad a zdravotnická komora hlásí, že procentuální zastoupení politologů ve společnosti se blíží kritickému bodu hraničícím s pandemií !!!
  • Já bych grémiu ODS poradil: příčinou neúspěchu prezidentského kandidáta ODS bylo, že kandidoval za ODS.
  • Jak se cítím, milý FB? Dost zhnuseně. Přečetla jsem si LN a MFD a získala dojem, že mi někdo do mé hlavy narouboval nějakou druhou. A považuju to za hrubé násilí, tím spíš, že to musel být úplný idiot.

A opět něco veselého :Lidová tvořivost, která překřtila monument na náměstí na kokota byla po napadení sněhu dotvořena tak, že i méně nápaditým to došlo.

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2104x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 24
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist