Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše médiaHlody páteční aneb miluji naše média

Dnešní Hlody začneme citátem  nastávajícího prezidenta. „Novináře dělím do dvou skupin. Tou první skupinou jsou normalizační komunistická práčata. Tento typ pokládám za novinářské prostitutky a hluboce jimi pohrdám.

A pak je druhý typ novinářů. A to nejsou jen hlupáci, to jsou sebevědomí hlupáci, kteří píší o všem a nerozumějí ničemu. A tito hlupáci spolu s novinářskými kurvičkami vytvářejí mediální prostředí v této zemi."Konec citátu a pojďme se v jeho světle kouknout na pár titulků.

  • S Michálkem do čela NKÚ politici nepočítají, Zemanovi navzdory píší Novinky. Přesně týden mají parlamentní strany na to, aby sněmovní volební komisi doručily své návrhy na nového šéfa Nejvyššího kontrolního úřadu. A je téměř jisté, že jméno Libora Michálka, o kterém v uplynulých dnech mluvil jako o nejvhodnějším adeptovi Miloš Zeman, mezi kandidáty nebude. Byť se Michálek nechal slyšet, že za určitých okolností by nebyl proti.
    Že  Zeman personální politiku neumí to přiznal sám. Jak jinak by mohl do čela NKÚ navrhovat práskače a kariéristu Michálka. Ale, třeba si jej vezme na hrad jako kancléře. To je pozice kterou obsazovali už různí exoti.
  • Moderátor si vystřelil z Klause. Že se nestydíte, reagoval prezident. Slovenské rádio napálilo českého prezidenta Václava Klause. V reakci na jeho esemesku o emigraci v případě vítězství Karla Schwarzenberga Klausovi zavolal moderátor vydávající se za slovenského prezidenta Ivana Gašparoviče a nabídl mu azyl v Limbachu.
    Slova o napáleném Klausovi jsou hloupá. Ostatně jak už je v Lidovkách poslední dobou zvykem. Jak může prezident, kterému obsluha spojí hovor tušit, že na druhé straně je kašpar. Pitomci kteří někam telefonují a za někoho se vydávají by si měli vzpomenout na nedávný britský průser.
  • Ubytovnu v Ústí odmítá opustit sedm rodin, na pomoc přijeli anarchisté píší na iDnes a pokračují: Ubytovnu v ústecké čtvrti Krásné Březno odmítá opustit sedm rodin, což je přes osmdesát lidí. Majitel chce ubytovnu v pátek ráno zavřít, ale lidé tvrdí, že nemají kam jít. Na pomoc jim přijela organizace Bydlení pro všechny a asi třicítka anarchistů, kteří ubytovnu zablokovali.
    Sedm rodin a 80 lidí? Tak to jsou buď mormoni, nebo se množí jak červené vši. A co na to Kundar Vyšmátrán?
  • ODS odmítla ultimáta kvůli přijetí fiskálního kompaktu hlásá decentní titulek na Novinkách.  Vedení ODS ve čtvrtek zopakovalo, že postoj strany je dlouhodobě konzistentní. O stanovisku grémia ODS informoval mluvčí Tomáš Bartovský.
    Děkuji svému předsedovi, že se vzepřel diktátu TOP09 a tu průkazku teda zatím do koše nehodím.
  • Hovadina v Brně napsal nejzelenější ze Zelených brněnských zastupitelů a milovník koz pan Mojmír Vlašín. A pochválil se čemu všemu různé iniciativy  včetně Zelených zabránili. A přidal moudro. Jsou ovšem hovadiny, kterým se zabránit nepodařilo a to třeba skvost z lešenářských trubek a vlnitého plechu zvaný Velký Špalíček a nebo ivanovický Bauhaus. A tady je vidět, že nevládní organizace bojující proti hovadinám v Brně by měly ještě přitvrdit.
    Milý bývalý kolego. Ivanovický Bauhaus zaměstnává 248 lidí, kteří byli rok bez práce, byl postaven na léta neobdělávané půdě, zarostlé bodláčím a lebedou. Hovadinou tudíž je, že pár nezodpovědných pazgřivců zcela protismyslně bránilo rok jeho otevření, za účelem zviditelnění zelených přivazovačů se k čemukoliv novému.
  • A jeden brněnský sportovní. Není důvod panikařit, říká majitel Zábranský na volný pád Komety, kterému od naštvaných fanoušků Komety Brno chodí e-maily s výčitkami i urážkami.
    Jak to říkal ten pán, co padal z mrakodrapu a počítal cestou patra? 40, dobrý... 30 .. ještě dobrý... 20, ještě pořád dobrý..Ale co. Majitel je spokojený, nemusí platit premie a fanoušci chodí, kupují šály a jiné blbosti. Dobrý byznys na který přispívá radnice, pronájem zrekonstruovaného Ronda a dotace , tak o co jde v? O prachy přece. 
  • A trocha bulváru: Tohle mne vyděsilo. Mareš laškoval s Bartošovou. Pozorným čtením jsem zjistil že s nějakou Lindou, což netuším kdo je. A Ornela zase měla duševní průjem. Prý čte zahraniční portály, kde našeho budoucího prezidenta popisují jako těžkého kuřáka, opilce a člověka, kterého vlastně volili jen starší a chudší lidé s utopistickou nadějí, že vše se zlepší. Já myslím, že by ji jako osvěžení mohla angažovat naševaše třeba místo prof. Dvořákové. Blábolí stejně, ale aspoň by byla nějaká prča. A Polívka prý nepotřebuje klaunský nos, protože mu z chlastu zčervenal ten jeho. No já byl tuhle na vernisáži fotek k padesté manéži a Bolek tam byl s červeným nosem ale klaunským. Být jím, tak autorovi tohohle titulku natrhnu.... no řekněme žaket. A nakonec to nejlepší. Radek John končí v politice a jde zpět do televize. To je velká škoda. Vždy když ho vidím v parlamentu,  vzpomenu si na povídku Šimka a Grosmanna Návštěva cirkusu a větu:  "Klaun, to je klaun!" burácely děti.

A zprávy o počasí: Za rohem je jaro, zvolal kdosi na FB. Zřejmě ho zmátlo čidlo teploměru, které bylo osvíceno na chvíli sluncem. Hned jak zašlo, bylo po jaru, takže jsem přestal hledat plašič krtků a šel zahánět hrdličky co se rvaly sýkorkám do krmítka. Zpod rozpouštějícího se sněhu začala lézt tráva, kterou jsem na podzim neposekal, což mne přivedlo k poznání, že bych měl dát servisovat sekačku. Ajped hlásí party cloudy and showers. Moje znalost angličtiny mi říká, že se budeme sprchovat, tak si vemte sprchový gel. Taky prý povanou nějaké větry, možná v důsledku požívání nadměrného množství luštěnin. Psí exkrementy se plynule roztečou do blíže neurčené hmoty, takže bude vcelku jedno kam šlapete. Jedno je však jisté. Bude zase chcát, což by jistě ocenil pan Kemr - http://www.youtube.com/watch?v=GkFCNRZ9-Y0

A z mého života: Po včerejším odpočinku jsem opět dostal povolávací rozkaz ke kuchyňským pracem. Pocem tato, volá mamuš. Musíš to odblanit. Radostně se hrnu dolů do kuchyně, že bude na stole panenka a že se bude odblaňovat což jsem dělal naposledy tak před 45 rokama a prd. Na stole ležela - roštěná. No nebacili byste ju? A protože podle horoskopu má být příjemné domácí klima  především zásluhou mého empatického a diplomatického jednání, tak jsem ju nikam neposlal. Očekávám věci příští jak povětrná ženština venerickou chorobu, protože prý se dostaví intelektové schopnosti, které budou rychlé a přesné. Zatím nic. Díky Slunci se prý budu moci radovat z přílivu energie, ovšem pepa zalezl a je po energii. Asi si raději zapnu kamínka. Také prý vyplují na povrch některé moje tajné vášně. Myslím, že jsem je vyplýtval při těšení se na to odblaňování. A pozor, můj veterán opět překvapil. Dnes pro změnu nejde zamknout a dvorní opravář odjel na hory.V rajonu, kde roste počet vykradených aut se čtvercem přílivu opálených jedinců, docela zábavná příhoda. Naštěstí auto v případě napadení ječí jak domovnice co jí po umytí podělali schody. Pro strýce příhodu jdu napáskovat zásobník.

A u Hooka napsali: Česká pošta, jejíž vedení se pyšní tím, že Orwellův román „1984“ zná mnohem líp, než kdokoliv jiný, nechala implantovat poštovním doručovatelům GPS, protože je potřeba mít přehled, a taky že se pomocí tohoto budou optimalizovat doručovací trasy a tím pádem závěry plenárního zasedání v Bruselu z května loňského roku místo za pět let splníme za tři a náš Miuoš by pak moh převzít putovní vlajku, kterou dostává největší šplhoun v EU.

A pro poučení ostatní než brněnské veřejnosti malé školení o Brňácích v 18 bodech, část první
1) Brňák je hrdý, že všechny historické památky svého města dokáže oběhnout za tři hodiny a stojí ho to dohromady padesát korun.
2) Brňák ví, že cena desetistupňového piva v běžných restauracích včetně centra nepřesahuje hranici 25 Kč a všechny nápisy jsou jednojazyčné - tudíž česky. Prská, když cena poledního menu přesahuje padesátikorunu.
3) Brňák cizince toleruje, i když je nevyhledává a protože mu nic nepřinášejí, nijak se před nimi neponižuje ani je neodírá. Nejraději má Araby a Turky z pouličních směnáren.

A na Fejsbůku napsali:

  • Strop amerického zadlužení bude nakonec po dohodě demokratů a republikánů zvýšen, aby se předešlo dluhové krizi.
    Konečně jsme dostali zaručený návod, jak se vypořádat s haváriemi pod vlivem alkoholu. Zvyšme jeho hladinu v krvi.
  • Zeman právě jede do Prahy podle vyjádření jeho teamu na jednání po němž bude následovat "pár skleniček vína". Hned po jednání odjíždí zpět na Vysočinu. Zřejmě bude zase pár dní spát. Není nad upřímnost.
  • Prý je orální sex dost oblíbený. Ale že je tolik lidí vylízaných je překvapující.
  • Proč navrhuje Kalousek fiskální kompakt? Aby se mohl věrohodně vyvléknout z odpovědnosti za předčasné volby.

A na závěr něco veselého :

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2525x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 60
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist