Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Tak se nám sešli. Taťka nejvyšší odcházející a Miloš nastupující. Zůstaneme nesmrtelnými nepřáteli, řekl Klaus Zemanovi. Tak takovou větu by němej neřek ani kdyby mu hubu rozmlátili.

Jen jestli si oni z nás tak trochu nedělají tuhletu, no, už vím. Zadel. Korunu tomu dal Miloš, když taťku pochválil za to že se na Hradě podařilo snížit počet drobných krádeží. Asi se neztratilo ani pero. Což mne rozveselilo měrou nebývalou, protože takovýhle krávoviny by si ani v Lidovkách nevymysleli. Tak konec srandy a valíme na titulky.

  • Zemanova dcera svezla policejní limuzínou kamarády. Prý svezla z módní přehlídky, kterou sama moderovala, dva ze svých přátel. A všichni co mají dva prsty a klávesnici ťukají jak datel na jaře. Tak nějak jim uniklo, že podle platných pravidel, si chráněná osoba může vzít do auta koho chce, což potvrdil i  náměstek policejního prezidenta Tomáš Kužel.  Zdá se, že pisálci zas mají novou kost co budou hlodat.
  • V rozhovoru pro Právo zvolený prezident Miloš Zeman uvedl, že jedním z prvních kroků po inauguraci 8. března bude vztyčení evropské vlajky nad Pražským Hradem.
    Zajímavé na tom, je že nikdo nenapsal, že ČR modrý prapor oficiálně nepovažuje za vlajku EU.  Za symbol ji prohlásilo pouze 16 států z 27. Česká republika mezi nimi není.
    Tudíž evropská modrá vlajka se žlutými hvězdičkami je u nás cizí symbol. Neměli bychom proto cizí symboly oficiálně vyvěšovat. Protože jinak platí nově frekventované slovo - vlezdobruselismus.
  • Klasnová ve sněmovně velice tvrdě zaútočila na Peake kvůli vzniku poslaneckého klubu straně LIDEM. V dolní komoře parlamentu se odehrává bouřlivá debata.
    Místopředsedyně VV Kateřina Klasnová se ve sněmovně tvrdě opřela do strany LIDEM Karolíny Peake. „Strana LIDEM je v pytli a chce se zhojit jen tím, že bude mít vlastní poslanecký klub,“ uvedla Klasnová.
    To mně teda vomejou. Fakt nemají nic lepšího na práci, než řešit nějaký prebendy pro pár odpadlíků? Ještě mi schází co na to říkala Kočí.
  • A zásadní zpráva. Nejméně 40 stížností na neplatnost prezidentské volby.
    Já teda chápu rozčarování těch, kteří volili Karla, ale chtít prohlásit volby za neplatné, protože Karel nevyhrál, je trapné. Anebo to bude jako v EU? Bude se volit tak dlouho,dokud Karel nevyhraje? Mimochodem o spolku Růžový panter slyším prvně, ale chtít zrušit volby proto, že tam byl Šlouf co kámošil s Mrázkem je teda důvod ke zrušení voleb jak sviňa. A co tak dát těm sudičům ten soud k náhradě? Asi by si příště rozmysleli prudit s hovadinama.
  • A všichni sledují: Soud rozhodne o trestu pro lékaře Bartáka. Pražský městský soud dnes rozhodne v kauze lékaře Jaroslava Bartáka obžalovaného ze sexuálního napadání asistentek. Žalobkyně muže viní ze zneužití 11 žen, pět z nich se připojilo k trestnímu řízení s požadavkem na odškodnění v celkové výši 13 milionů korun. Barták, kterému hrozí až dvanáctileté vězení, obžalobu odmítá a tvrdí, že je obětí spiknutí.
    Mezi námi, on ten doktor byl asi pěknej kanec a ještě k tomu trochu úchylnej, prostě spíš prase než kanec. Ale na druhé straně, jenom některá prasata si mohou říci, ano, byl jsem v žitě.
  • Zcela nepřesný titulek mají na dnešní první straně Lidovky: „Účet za omyly justice: 203 366 306 Kč“. Článek pak vysvětluje, že tolik jsme ze svých kapes loni zaplatili dvěma tisícovkám občanů, poškozených při soudních řízeních chybnými rozsudky, nezákonnými pobyty za mřížemi apod.
    Ty omyly ovšem nezpůsobila justice, ale konkrétní soudci a soudní úředníci, a ti by také ta odškodnění měli poškozeným zaplatit. Z úspor nebo pojištění právě proti následkům chyb v práci. Zdravý rozum v tomto případě opět silně úpí, pravil Mirek Macek
  • Známý dánský kritik islámu těsně unikl vrahovu výstřelu. Známý dánský kritik islámu Lars Hedegaard v úterý bez zranění vyvázl z pokusu o atentát. Neznámý útočník zazvonil u dveří jeho kodaňského bytu a pokusil se ho zastřelit, střela ale cíl minula, napsala agentura AP s odvoláním na dvě organizace obhajující svobodu tisku, v jejichž čele Hedegaard stojí. Motiv činu prý není znám.
    Tak vidíte. On je sice kritik islámu, ale motiv není znám. Jak by taky jo, když je známo, že islamisté jsou takoví smířliví usměvaví kluci, co vám zazvoní u dveří s Koránem a tiše vám z něho předčítají.
  • A králem dnešních hlodů se stává titulek z Tiscali, neb asi jednoho chudáka rozpůlili.
  • A kousek bulváru: Štěstím bez sebe je rocker Petr Janda. Jeho dcera Marta skoro ve čtyřiceti konečně čeká první dítě! Tak Petr bude dědeček. Konečně. Zatím si vnoučata dělal sám. A prý padla Televize Pětka, to je ta jejiž tváří byla Ivetka. Já ji sice neviděl, ale jestli jako fakt tam byla Iveta jako tahák, tak se ani moc nedivím. No moc toho dneska není, protože kozy nikomu ani nevypadly ani se nezvětšily, Aguš mlčí, Ornela si  líže rány z plesového vyhazovu, Žito asi nacvičuje nové číslo s kohoutem a poslanec Wolf je prý v Karibiku.

A zprávy o počasí: Když jsem ráno vyrazil, padalo něco mezi sněhem a vodou. Auto zareagovalo tak, že se zase nenechalo dálkově odemknout. Pan autodoktor pravil, že se musí objednat nový klíč. Ale prý to není tím vlhkem. A v noci prý mají padat hvězdy. Ovšem netěšte se, ajped hlásí overcast, takže uvidíte prd. Osobně to vidím tak, že bude nadále chcát což mi přinese povinnost umýt chodbu, protože ta moja má sice packu už bez gypsu ale může s ňou akorát cvičit s balonkem. Mokří ptáci schlíple sedí u prázdného krmítka a tváří se zavile. A ještě dlouho budou. Už toho sežrali dost, tak trochu diety.

A z mého života: Tak jedna jistota je za námi. Je středa a sirény opět zahoukaly. Akorát tak nějak potichu. Možná taková generálka na únorové oslavy, protože až dojde k tomu sjednocení levice a soudruzi vyrazí s puškami do ulic, tak teprve zahoukají pořádně. Partner se bude chovat velmi asertivně praví horoskop a vy se mu budete muset podřídit, i když vás to dost naštve. Takže to umývání chodby už je tutový. Zato prý  dobrá večeře vše spraví. Aspoň to. Ten tatarák slibuje už dva dny. O sexu horoskop nepraví nic, ačkoliv je dneska středa.

A pro poučení ostatní než brněnské veřejnosti malé školení o Brňácích v 18 bodech, část čtvrtá
10) Brňák se těší na každoročně pořádanou Velkou cenu silničních motocyklů. Sám ovšem stojí za plotem, protože nemá na vstupenku a kysele hledí, na fronty před veřejnými domy.
11) Brňák je oprávněně přesvědčen, že se v jeho rodném městě nachází jediné opravdu použitelné výstaviště v České republice. Proto nikam nejezdí a čeká, až mu nové trendy ukážou ostatní na BVV. Sám má ovšem jen povrchní přehled o tom, která akce na veletrhu zrovna probíhá.
12) Brňák trpí panickou hrůzou z jedinců pilotujících auta s vyškovskou poznávací značkou. Toto malé moravské město se dvěma světelnými křižovatkami produkuje řidiče neschopné řešit elementární dopravní situace a způsobující dramatické řetězové havárie i při pojíždění na parkovišti. Poznávacím znamením je klobouk na hlavě.

A na Fejsbůku napsali:

  • Věry Čáslavské si vážím za její postoje v období komunismu. Kéž by se tak v té nelehké době zachovalo více lidí. To, že společně s dalšími podivíny napadla prezidentskou volbu u soudu, je však hodně nešťastné. V nedávno vysílaném dokumentu se mi přitom zdála velmi vitální a rozumná. Nu, "schwarzenbergmánie" byla tak silná, že bohužel semlela a částečně zbavila rozumu i ty nejlepší z nás...
  • Proč se jednou Kate Zemanová stane českou prezidentkou.  Protože bude řídit prezidentskou kancelář,zatímco všichni ostatní budou podepírat jejího otce.
  • Ona je to celkem dost velká legrace, když to člověk čte. Pak si ale vzpomene, že i tito lidé mají volební právo a je mu z toho spíš do breku...a začne hlavou bušit do zdi...buch, buch, buch...nebo buh?
  • Zpráva nezávislé tiskové kanceláře: Papež s velkým zájmem navštíví začátkem léta Českou republiku! Boží zázrak už viděl, boží milost už taky viděl...... ale BOŽÍ DOPUŠTĚNÍ, tak to ještě neviděl!!
  • Ivo Strejček :Včera vystoupil v Evropském parlamentu francouzský prezident Hollande. Byla to pestrá směsice evropského socialismu smíchaná s novodobým francouzským euroimperialismem. Korunu všemu ovšem nasadil předák evropských liberálů Verhofstadt, když řekl, že "vytvoříme řísi dobra od Atlantiku po Ural". Překvapivě přesná výpověď o současné EU.


A na závěr něco veselého :

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2341x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 52
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist