Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Tak co s dneškem. Papež pomalu odeznívá, Klaus neřekl nic nového za co by bylo potřeba ho mediálně zlynčovat, v parlamentu žádná mimořádná slovní dysenterie, na Zemanovy sepjaté ruce si všichni pomalu zvykají.

Ovšem titulek Markéty Lukáškové v Reflexu "Za neuklízení po psech bych udělovala trest smrti" je přímo Boží. I když chápu určitou nadsázku, zdá se mi takovýto titulek přes čáru. To už je lepší autorčina výzva: Pejskaři všech zemí, nebuďte prasata. Pes je nejlepší přítel člověka, tak zkuste projevit skutečnou lásku k bližnímu a seberte jeho hovno. Děkuji. Nu a my pojďme na další titulky.

  • Exsenátor ODS promluvil: Strana je už jen fanklub kmotrů a peněz. Nečas musí jít. Napsal pro Parl.listy xsenátor Petr Pakosta. Současná ODS je podle něho fanklubem, jehož jediným cílem je udržení "kmotrů" u moci a peněz.
    Teda ne že by ODS byla v nejlepší kondici, ale takovéto výroky od špičkového politika do tisku mne vedou k myšlence, že pro jméno pana exsenátora platí "nomen omen".
  • Havel zanechal Hrad Klausovi v dezolátním stavu. Tak tento Klausův výrok potvrzuje poslanec Boris Šťastný, který mezi lety 2003–2006 působil jako poradce prezidenta Klause. "Vzpomínám, že když jsme poprvé vstoupili do kanceláře bývalého prezidenta Václava Havla a sáhl jsem na kliku, tak mi zůstala v ruce a její druhá část spadla na zem. Dveře byly omlácené, oprýskané, špinavé. Stěny byly šedivé, zašlé, a to prakticky všude. V prezidentské kanceláři byly na zdi velké díry a šmouhy z neodborně odmontovaných kusů nábytku, což jsem se až později dozvěděl, že to byla Šípkova knihovna.“
    Teda, ne že bych byl zrovna příznivcem pana poslance, ale takovéto svědectví svědčí, že Klaus asi nekecal, jak se všichni snažili naznačit.
  • Romové v Ostravě dostali nové byty, na oplátku si musí hledat práci píší na iDnes. Vedení Ostravy předalo klíče od nových bytů čtyřem romským rodinám. Ve městě tak startuje unikátní projekt Sociální inkluze. Výměnou za byt se Romové museli zavázat, že si budou hledat práci či posílat děti do školy. A pokud nebudou platit nájem, bude ho městu muset doplatit "romská" nezisková organizace.
    Prosím pěkně, to dostane byt každý kdo posílá dítě do školy? Že ne? Tak to potom je něco špatně. Ostatně jsem zvědav, jak dlouho budou byty v původním stavu.
  • Zemanův apel zůstal nevyslyšen. Na státní dluh chce přispět málokdo. Nastupující prezident Miloš Zeman plánuje založit fond na záchranu státního rozpočtu. Sám tam chce posílat třicet procent ze svého platu a k příspěvku vyzval i další politiky a byznysmeny. Ti však ze Zemanova nápadu příliš nadšení nebyli. Podporu dostal jen od vlastní strany a Marie Benešové z ČSSD. Dokonce miliardář Andrej Babiš považuje záměr dávat další peníze státu za zbytečný, dokud se stát a vláda nenaučí s penězi daňových poplatníků řádně zacházet. "Platím velké daně, sociální a zdravotní pojištění a bohužel pak poslouchám po hospodách, kdo naše peníze krade, takže další solidarita až potom, co někdo v tomto bordelu udělá pořádek," říká jeden z nejbohatších Čechů.
    A má pravdu miliardář. Co kdyby do toho fondu přispěli ti co ten dluh nadělali?
  • Ptákem roku je břehule říční. Malá vlaštovka, která bydlí v pískovnách píší na iDnes.
    Teda tohle kdy mi nesdělili, myslel bych třeba že to vyhrál Rosenberg.
  • Dvojice vydírala brněnského starostu Krásného, teď čelí obvinění. Starostu brněnské městské části Starý Lískovec Vladana Krásného vydírala dvojice pachatelů.
    Už píšete závěť? Měl byste!!! Takový je úvod dopisu, který loni dostal starosta brněnské městské části Starý Lískovec Vladan Krásný. „Vašeho kamaráda Vytopila našli zakopaného a bez hlavy, Vás to brzo čeká," pokračuje v něm anonym.
    Těžký je život brněnských komunálních politiků. No aspoň mu hlavu neuřízli. Zaplať pánbůh že jsem v politickém i starobním důchodu.
  • Rusové objevili asteroid mířící k Zemi, pozornosti NASA unikl. Asteroid 2012 YQ1, který objevili před dvěma měsíci dva ruští astronomové Andrej Orješko a Timur Krjačko, by se mohl v lednu roku 2106 srazit se Zemí. Podle serveru SpaceDaily jde o asteroid o průměru 230 metrů a jeho dopad by uvolnil energii 25 tisíc jaderných bomb. Přesto unikl pozornosti amerického Národního úřadu pro letectví a vesmír (NASA), který informace o asteroidech, toulajících se poblíž Země, neustále zpřesňuje.
    Teda co to v té Americe vzal do ruky Obama, tak už tam ani dalekohledy nefungují.
  • A kousek bulváru: Diváci se shodují-Farna je SuperTrapná, potápí SuperStar! Doteď zůstává záhadou, komu se v hlavě zrodil nápad, aby zpěvačka Ewa Farna usedla v porotě SuperStar. Je totiž velmi emotivní a často působí šíleněji, než mladí a vystresovaní soutěžící.  Z jejích excesů byla hotová i modelka Agáta Hanychová, která SuperStar v neděli poctivě sledovala. „Nadržená Ewa Farna je opravdu strategie,“ vysmívala se Hanychová. To je dobrý. Nadržená Hanychová hodnotí nadrženou Farnou. A dále: Petra Němcová na nedávné přehlídce zaujala nadupaným výstřihem. To je mi zpráva. Ve věku silikonu ho má nadupaný každá druhá. A v mém věku už mne zajímají spíš nadupaný motorky. Taky Bardotka předvedla ve vaně svá senzační nahá prsa! Kam ten svět spěje. Už se svlíkají i babičky. A pro milovníky Aguš ještě jednou. Hanychová se pohádala s Pomejem. Problém nastal ve chvíli, kdy se Agáta pokoušela čerstvého ženáče z Thajska vyzpovídat na topstárskou kameru. Jiří, rozhovor podle svých slov s díky odmítl. „Agáta mi začala nadávat do č*ráků. Jsem v branži přes 20 let, ale ještě se mi nikdy nestalo, že by mi nějakej novinář, moderátor nebo redaktor řekl ty č*ráku, pojď se mnou udělat rozhovor. Tak nevím, Aguš moc nemusím, ale tady to myslím řekla dobře.

A zprávy o počasí: Chčije bílý. Rosnička chrápe, takže se zase musím koukat na meteoradar. Vypadá dost modře. Na obci se asi někdo zbláznil, protože nám projeli chodník frézou. Ovšem auto mi neometli. Ptáci na zahradě roztáli, protože dostali nový zob. Řvou u toho jak krávy. Sousedovic kočka začala šilhat, protože jí z toho kvanta fóglů přechází zrak. Náš pes ji odmítá vyhnat, protože ho ten bílej sajrajt zebe. Někde jsem četl, že se ale jaro blíží. Ten co to napsal je asi mešuge.

A z mého života: Včera jsem dostal od domácích prací volno, protože rehabilitace manželčiny zlomené packy pokračuje úspěšně. Ovšem úkol mne neminul. Byl jsem přinucen uklidit z vitriny Betlém, který jsem tam při likvidaci tak nějak zapomněl. Byl sice učinněn pokus abych odnesl do prádelny prádlo do automatické pračky, poté ale žena usoudila, že mé přátelství s domácími přístroji skončilo u presovaru, tak toho raději nechala. Vzpomněla si totiž jak jsem jí před 40 lety srazil všechno prádlo když jsem pračku místo na 40 nastavil na 80. Od té doby k pračce nesmím. Dodnes netuší, že to bylo schválně.

A na Fejsbůku napsali:

  • Je úžasné jak se spousta lidí pohoršuje nad Klausovou pravdivou kritikou jeho předchůdce. Vyznavači kultu Václava Havla velmi rychle zapomínají a mnozí vůbec nechtějí přiznat Havlovo opravnu nízké chování v počátcích obnovy demokracie. Byl to právě Havel, kdo dal komunistům a stbákům generální pardon, byl to Havel kdo ...neskutečně podle, zákulisně pletichařil a snažil se Klause odstranit v okamžiku, kdy jej Klaus začal zastiňovat popularitou a začal přebírat iniciativu v transformaci, což bylo jedinné správné. Kdyby se transformace děla pod taktovkou filosofů, dramatiků, ukřivděných osmašedesátníků a dalších krasoduchů byli bychom už v polovině 90. let totálně v řiti
  • Na Film Boxu Plus "Che Guevara 2 PART 2 drama, historický, životopisný Španělsko, Francie, USA". Scénář jim museli psát na střídačku v Mosfilmu a na Barrandově někdy tak v roce 1985...Představa, že by někdo o Adolfu H. natočil podobný paskvil, o tom jak za mlada bojoval s bojůvkami SA v ulicích Norimberku, je zcela mimo realitu...
    Zajímavé, že u vraha z Jižní Ameriky mají "umělci" jiná měřítka...
  • Papež Benedikt XVI. oznámil svou rezignaci. Logický krok - Zeman mu přebral Forejta
  • Superstar, co to je? To je ten nový pořad Evy Farne " Kdo mě přefikne?"

A na závěr něco veselého-už víme co s Klausem :

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2419x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 42
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist