Petr Paulczyňski: homepage

Hlody středeční aneb miluji naše média

Webem hýbe islám. Děsivá vražda vojáka v Anglii, pokus o totéž ve Francii, vandalismus ve Švédsku. Něco, co středoevropan nechápe. Jiná kultura, jiný svět. A do toho napíše na Aktuálně.cz nějaký novinář Novák, že se Českem šíří vlna islamofobie.

A považte, předsedovi Ústředí muslimských obcí Muneebu Alrawimu prý dokonce někdo hacknul email. A co je nejvíc děsivé, multikulturně vytuněný předseda SZ Ondřej Liška zase dostává výhružné telefonáty, asi od islamofobů. Svého času se v okolí brněnské mešity objevily desítky nálepek namířených proti koránu. K nelegálnímu výlepu se nikdo nepřihlásil. Ponechám stranou samu existenci mešity v našich končinách, která spíš než mešitu připomíná zapadlý domeček. V čase expanze islámu do Evropy, přicházíme s otevřením hranic na řadu i my. Pokud se islamisté neprojevují militantně, nechť se shromažďují a modlí jak chtějí.  Je islám opravdu tak neškodné náboženství, jak se nás snaží přesvědčit naši islamisté? Neuplyne den, aby nám  nějaký islamista, konvertita, nebo jen prostý popletený fakta nevnímající jedinec, nesdělil nějaké zásadní moudro o neškodnosti Islámu. Člověk si pak připadá jako zlý, xenofobní sám sobě odporný jedinec. Tuhle jsem málem vyhnal našeho nečistého psa a mámě koupil burku. Také jeden citát z Koránu je pozoruhodný:  "Muž může mít sex se zvířaty jako velbloudy, krávy, ovce atd. Ale měl by zabít zvíře poté co dosáhl orgasmu. Neměl by prodávat jeho maso lidem z jeho vlastní vesnice, ale je rozumné prodat maso vedlejší vesnici." Tak na ty obhájce tohoto mírumilovného islámu, obohacujícího Evropu,  koukám jak letuška na lístek na vlak. Může mi prosím někdo vysvětlit, jak je to safryš s tou mírumilovností Islámu o níž nás pořád někdo přesvědčuje? Za svatá  považuji slova Winstona Churchilla na dané téma: „U jednotlivých muslimů se sice mohou projevovat skvělé vlastnosti – vliv náboženství však přesto ochromuje společenský vývoj těch, kdo je vyznávají. Na světě neexistuje žádná mohutnější zpátečnická síla. Mohamedánství není ani zdaleka na vymření, naopak se projevuje jako bojovná víra získávající nové a nové stoupence. Už se rozšířila po celé střední Africe a na každém kroku za sebou zanechává nebojácné válečníky, a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými zbraněmi vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by možná padla stejným způsobem, jakým se kdysi zhroutila civilizace starého Říma.“
A jestli naši politici budou  uhýbat před diskuzí  o problému militantních menšin, dopadneme tak, že se v podstatě naše společnost časem bude řídit podle jejich přání. Jak mírumilovné hnutí to je lze usoudit i z následujícího:
Súra 98, 6: A věru ti, kdož jsou nevěřící z vlastníků Písma (tzn. Židé a křesťané)…. a to jsou ti nejhorší ze všech stvoření!
Súra 2,193: A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu.
Někdo se nám snaží namluvit, že jsou hodní a zlí muslimové.  Zlý muslim odpaluje bomby v autobusech, zatímco hodný muslim se chce jen modlit a  proto požaduje více mešit v zemi, kde je běžný kostel. Zkuste postavit kostel v zemi, kde je běžná mešita. A jsme u toho. Multikulturalita není problémem. Problémem je, když ta jiná kultura si myslí, že je tady doma a že bude ostatním diktovat. Multikulturalista si utopicky myslí že všichni budou žít svorně a ve vzájemné toleranci.  Přitom jak vidno jedna tato kultura agresivně vyslovuje své požadavky. Budeme-li neustále ustupovat a budou-li čelní politici zavírat ústa těm, kteří na toto nebezpečí upozorňují, možná se dožijeme naplnění této súry: Súra 47, 4-5: A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte! No a teď na pár titulků.

  • Policie odložila trestní oznámení na předražené mýtné. Trestní oznámení, které podali poslanci kvůli údajně předraženému elektronickému mýtnému, policie odložila.
    Uvedl to server Lidovky.cz. Kriminalisté neobjevili při prošetřování zakázky protiprávní jednání, řekla serveru mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Podle kontrolního výboru sněmovny vítězná firma Kapsch zakázku na mýtné postupně zdražila o téměř šest miliard korun.
    Tak to jsem zmaten jak pes Goro před Tokyem. Julínka honí jak zdutou kozu kvůli volovině a tady jako nic?
  • Švýcarská banka někoho nechala vysát účty bývalého majitele Sparty. Podezřelé transakce na švýcarských bankovních kontech se vztahem k Česku se v minulosti neobjevily jen v ostře sledované kauze manažerů Mostecké uhelné společnosti (MUS). Například zhruba 2,7 miliónu dolarů (podle dnešního kurzu přes 50 miliónů korun) někdo v letech 1996 až 2002 odsál ve Švýcarsku z bankovních účtů bývalého vlastníka fotbalové Sparty Petra Macha. Náročné pátrání po tom, co se tehdy přesně stalo, poznamenané i prvotní neochotou švýcarských bank spolupracovat, se táhne už devět let.  Z dosavadních výpovědí svědků vyplývá, že může jít o pořádně třaskavou kauzu.
    Svět se řítí do řiti, když už se ztrácí love i ze švýcarských bank. Teď ještě aby se ztratily díry ze švýcarského ementálu. Nakonec se ukáže, že Macha okradla Šebestová přes utržené sluchátko.
  • Německo zdvojnásobilo export střelných zbraní. Německé zbrojní firmy vyvezly loni do světa střelné zbraně v hodnotě přes 76 miliónů eur (dvě miliardy Kč), což je ve srovnání s předchozím rokem více než dvojnásobná suma a nejvíce za dobu statistické evidence.
    Bodejť by nevydělávali. Vždyť jsme mohli jsme na tomhle kšeftu vydělávat i my. Nebýt toho, že jeden mírumilovnej pán, co má letiště, napřed nechal zničit celej náš zbrojařskej průmysl v tehdejším Československu, aby pak mírumilovně odsouhlasil humanitární bombardování v Srbsku.
  • Jižní Morava bobry dál chrání, někde o možnosti odchytu ani nevěděli. Zatímco úřady na Uherskohradišťsku poprvé povolily likvidaci chráněného bobra evropského, na jižní Moravě bude zvíře páchat škody dál. O možnosti požádat o výjimku k odchytu tam totiž dosud nevěděli. Chránění bobři páchají velké škody, jejich počet však nijak nelze regulovat.  V Březolupech na Uherskohradišťsku padlo přelomové rozhodnutí povolující odchyt a veterinární utracení bobra evropského.
    Správně. Akorát teď Zelení budou zmateni, zda chránit bobra, nebo stromy. Ale zdá se, že jsme najeli na heslo: Zabij bobra, zachráníš strom.
  • Schwarzenberg: Nejde o Remka nebo nebohou paní Klausovou, ale o moc. Vůbec nejde o to, zda se Livia Klausová stane velvyslankyní na Slovensku, nebo ne, přiznal v úterý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. "Tady nejde o jednotlivá jména velvyslanců, ať je to Remek nebo nebohá paní Klausová nebo jiní. Jde o zásadní spor, kdo bude jmenovat velvyslance České republiky. Jde o spor o moc," řekl Schwarzenberg.
    Teda když spící nebožák někoho nazývá nebohým, tak to teda sedí jak nočníček na dětskou prcinku.
  • Z průzkumu společnosti SCIO na českých základních školách vyplynulo, že více než třetina žáků šestých a devátých tříd nechce mít za spolužáka Roma.
    Co z toho vyplývá? Podle některých toto: Z analýzy pravidelnosti školní docházky a zameškaných hodin vyplývá, že většina romských žáků si evidentně nepřeje mít spolužáky vůbec žádné, bez ohledu na etnikum.
  • Bursík: Posilovat jádro je jako stavět budky v době mobilů. Mají být postaveny nové bloky Temelína? Vystačíme si v budoucnu bez jádra? O tom diskutovali exministr Bursík, poslanec Urban a novinář Holub.  Holub a Urban jsou přesvědčeni o tom, že nikoli, a proto je podle nich nutné plánovat. Bursík diskuse nad jádrem přirovnal k situaci, kdy by stát začal stavět nové telefonní budky a nepočítal s tím, že za pár let bude mít každý mobil. Opět argumentoval zahraničím, kde se od jaderné energetiky upouští. Nakloněn není ani uhlí, jeho těžba podle něj například zkracuje až o dva roky život lidem na severu Čech.
    Jak to, že mne Bursík nepřekvapuje? Jak napsal na Bursíkovo margo kamarád: ještě více fotovoltaiky, vrtulí a řepky, že ty demente !!!!!
  • A na závěr přepneme na našivaši, kde večer obhajoval pan ministr Kalousek svůj hrdinský čin při němž brzdil startující letadlo cisternou. Sice jsem to již komentoval v pondělních Hlodech, ale poté co včera v Intervjůku na ČT24, jsa pravděpodobně mírně indisponován virozou, pravil že Zablowjob něco pindal, stal se mi tak nějak sympatičtější. A taky našel pro svůj heroický čin oporu o čemž svědčí přiložený obrázek.
  • A trocha bulváru: Školáci v Polsku vymysleli "geniální hru" při které otěhotněla pětice dívek. Hře říkají Slunce nebo Hvězda. Spočívá v tom, že si dívky lehnou na zem hlavami k sobě a vytvoří tak kruh. Postupně je pak obcházejí mladíci a souloží s nimi. Vyhraje ten chlapec, který vystřídá nejvíce dívek a vyvrcholí jako poslední. Myslím, že jde o modernizaci hry chodí pešek okolo transformovanou do podoby chodí s peškem okolo. A když už jsme v tom Polsku tak tam taky tříletá holčička na tříkolce vážně zranila 81letého důchodce, od nehody ujela. Po pachatelce se pátrá.

A zprávy o počasí: Hrozivá předpověď říká, že nás čeká nejstudenější léto za 200 let! Nadcházející léto má totiž být nejstudenějším v Evropě od roku 1816! Tvrdí to alespoň francouzský meteorologický kanál Météo. Taky prý nebude med, protože včely hynou nikoliv však zimou, ale pod koly aut, což zjistili nějací pomatení vědci. A večer čekáme v Brně bouřky. Zejména u nás, až mamuš zjistí, že jsem v noci sežral ty dva v lednici odložený šnycle.

A z mého života: Zvonili u nás včera navečer dole 3 hoši s vozejčkem. Prý: šéfíku, nemáte nějaký železo? Jo mám, povídám. ČZ 83 s 15 ranným zásobníkem. Myslím, že už nepřijdou. Pro jistotu ovšem napáskuji další zásobníky, zvláště proto, že v uplynulých týdnech v nočních hodinách hledal někdo železo za vypáčenými dveřmi u několika sousedů v okolí. Jo a taky je třeba zmínit našeho skvělého primátora který včera při předávání dopisu od romských dětí, ve kterém žádají, aby byly v okolí jejich domovů zrušeny herny, prohlásil: "Myslel jsem si, že v těchto lokalitách žijí lidé, které to až tak moc netrápí".

A na Fejsbůku napsali:

  • Á margo „duchcovského incidentu“: státní autority odpovědné za řád a pořádek v zemi by se neměly divit, až namísto jejich nekonání nastoupí soudce Lynch.
  • Definice přímé demokracie: Devět z deseti účastníků hromadného znásilnění si akt pochvalovalo.
  • Jak to, źe ČT  prezentovala Julínkovo obvinění jako jeho názor proti obviněni policie a zcela zamlčela, že MO říká totéž, co bývalý ministr? To je ta vyváženost? Když Julínek vede nad policií 2:1, televize z toho udělá remízu?
  • Tak jsem zjistil, že Chuck Norris zastavoval to letadlo cisternou už druhýho. Jak to, že to vyběhlo až za tři neděle? Co dělali hlídací psi? Spali?
  • Zbrojař Pavel Musela vyšetřovaný v kauze MUS, který utrpěl před 5 lety zranění hlavy a ztratil poté údajně paměť, prý často nepozná svoji dceru, ale Stanislava Grosse si pamatuje úplně jasně. To na něj asi Standa musel udělat velký dojem. Když ale udělal takový dojem i na „nejchytřejšího socialistu v ČR“ Miloše Zemana, tak na tom asi není nic divného, že?
  • Agresivní manželský pár napadl v sobotu v noci v Duchcově mírumilovně orající romskou rodinu. Bílý muž kolem třicítky brutálně zaútočil na všech osmnáct členů rodiny Dunkových naráz, žena zatím poleháváním na asfaltu bránila provozu na místní komunikaci. „Jako zástupce napadené rodiny jsem již samozřejmě podala trestní oznámení,“ sdělila nám telefonicky advokátka Klára Samková. Podrobnější informace naleznete na serveru romea.cz.
  • Konečně Pravda i Láska zvítězí nad lží a nenávistí! A dvojitá duha se rozklene nad celou vlastí od Aše, až po Ostravu a lidé budou vycházet na ulici, se slzami v očích se objímat a všichni budou rádi, že teď už se to konečně podaří...

A na závěr něco veselého:
 

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2522x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 58
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist