Petr Paulczyňski: homepage

Hlody pondělní aneb miluji naše média

V dubnu 2012 zveřejnil server První zprávy rozhovor s nejhezčím klukem ze škaredince, jinak předsedou převlečeného Revolučního odborového hnutí, Zavadilem. Pan předseda tehdy pravil: Jen blbec říká, že se politizujeme!


Tak se podívejme, jak je to s tou politizací. Pomiňme časy, kdy odbory byly jen další převodovou pákou komančů ve fabrikách a jediný k čemu byly dobrý bylo že přidělovaly poukazy na rekreace, utěrky k MDŽ a kolekce na vánoce. Pak přišel listopad 89, odbory přemalovaly vývěsní štít a hleděly aby jejich šéfové neztratili své dobře placené pašalíky, když naráz ze 100%ní organizovanosti jim zůstalo organizováno pouhých 25% pracujících. Co s tím fantem, říkali si. Až na to přišli. Zjistili, že nejlepší bude pořádně se zviditelňovat a začali dělat celostátní bordel běháním po ulicích (troubů co za párek a pivo šli foukat na píšťalky do ulic se vždycky pár našlo), zastavovat vlaky a halasit před úřadem vlády. Že tak konali koordinovaně s oranžovo rudými není třeba připomínat, protože v čele těchto taškařic vždy bylo možno zahlédnout bossy v těchto barvách. A tak milé odbory místo starosti o bezpečnost práce či kolektivní vyjednávání se sprostými vykořisťovateli ingerovali do opoziční politiky. Odměnou za to byl u mnohých přestup do politiky na přímo, ať už v poslaneckých či senátorských lavicích. Je podivné, kolik odborářů se probilo v žoldu nebo chcete-li pod praporem ČSSD do zákonodárných sborů. V senátu se na pozici  nejvyšší probil sám velký Štěch jehož zásluhy na různých stávkách a pochodech lze na internetu dohledat, aniž bych s tím tady zbytečně zabíral místo. Jen namátkou vzpomenu další odboráře co se vyšvihli na zajímavé pašalíky jako třeba pánové Falbr, Rath, Štěch a Engel . Ať si milí odboráři vzpomenou, že byli všem těmto hochštaplerům dobří pouze jako štít, jako záštita a svým způsobem jako rukojmí při jejich strmé politické kariéře směrem vzhůru. Neříkám, že jsem nadšen současným děním. Ale odmítám aby se do politiky pletly odbory, protože jejich úloha je dle mne jiná. A prohlašovat ty co prokoukli pravou tvář současných odborů jako další politické síly na politické scéně za blbce může zase jenom blbec. No a pojďme na titulky.

  • Zavadil povede ČSSD do voleb v Praze. Jako premiéra chce strana Sobotku. Šéf odborové centrály ČMKOS Jaroslav Zavadil povede kandidátku ČSSD do voleb v Praze. Schválilo to předsednictvo strany. Zavadil se vzdá funkce v čele odborů. "Jednou prdelí, a teď se omlouvám za ten výraz, na dvou židlích sedět nebudu," řekl iDNES.cz Zavadil.
    Socialisté si vybírají jako své kandidáty samé důstojné a reprezentativní typy. Primitivní uřvanec Zavadil mezi ně krásně zapadá napsal bloger Polanecký. Lépe bych to neřekl.
  • V případě, že v úterý 20. srpna Sněmovna přijme usnesení o svém rozpuštění, vyhlásím předčasné volby na 25. a 26. října. Citují komančské Haló noviny prezidenta.  Tuto zprávu oficiálně řeknu až tehdy, jestliže se Poslanecká sněmovna rozpustí, ale vzhledem k sympatiím k Haló novinám a vzhledem k rozumnému postoji komunistického klubu při hlasování o Rusnokově vládě, jste první, komu to říkám," řekl prezident Zeman v rozhovoru pro Haló noviny.
    A to se na to podívejme. Že bychom konečně měli vládní noviny? Vzpomínám si, že blahé paměti chtěl Václav Klaus "vládní vlnku" Ten to tehdy schytal. To Miloš, to je fořt. Ten řekne své sdělení rovnou a výhradně komančům. A ticho po pěšině.
  • Německým Romům se nelíbí cikánská omáčka, chtějí ji přejmenovat. V Německu vypukl spor o cikánskou omáčku, kterou dobře znají i strávníci v Česku. Podle jedné z tamních romských organizací je tento název diskriminující a žádá její přejmenování například na pikantní omáčku. Němečtí producenti však její název za rasistický nepovažují a odvolávají se na více než stoletou tradici výroby této pochutiny. S požadavkem na přejmenování vystoupilo hannoverské Fórum Sintů a Romů. "Věřím, že koncerny mají pochopení, uznají, že máme pravdu a pojmenují ten produkt jinak," prohlásil předseda fóra Regardo Rose.
    Jak komentoval server Moderní Brno, v důsledku politickokorektního zmatení jazyků prý není dosud jasné, co na cikánské omáčce Romům vadí, když každé politicky korektní malé dítě ví, že Romové nemají s cikány vůbec nic společného.
  • Jsem heterosexuál a baví mne to! Napsal JXD v Reflexu. Proto jsem se vydal podpořit pochod Prague Pride, protože pochod je oslavou sexuální rovnosti a nediskriminace. A to chci slavit taky. Takže jsem s transparentem Souložím s holkama vyrazil do centra Prahy, abych se oslav zúčastnil taky. Konstatoval, že homosexuální komunita je torelantní  a otevřená k heterosexuálům.
    Zlé jazyky tvrdí, že tu cedulku si půjčil od té modré holky co stojí za ním.
  • A fejsbůkově sluníčkový Zdeněk Škromach zahájil předvolební kampaň: hovory od nafukovacího bazénku. Své promluvy nazval senátor ČSSD Hovory od bazénku se Zdeňkem Škromachem. Sice opustil kávičku a sluníčkový den, ale sdělil svým voličům Jiná moudra. Například, že se sešel se svými přáteli z Austrálie, kteří přijeli za teplem, protože v Austrálii mají nyní zimu. Na Vánoce to bude zřejmě obráceně," říká Škromach. Divákům také vzkazuje, že s nimi může hovořit třeba o tom, zda se nosí ponožky do sandálů, či nikoliv (Škromach je zastáncem první varianty), nebo kdo byl na jakém letním grilování. "Nebo můžeme hovořit o tom, jestli má Rusnokova vláda budoucnost a jak se dají mnohé věci v Česku napravit," slibuje.
    Místo komentáře jsem zvolil báseň Michala Horáčka:
    Někdo léčí, jiný seje.
    Jeden uvnitř, druhý venku.
    Svět se mění, někam spěje...
    Škromach sedí u bazénku.
    Ať je sucho, nebo leje,
    nedostaneš omluvenku.
    Koukej makat. Sílu přeje
    ten, kdo sedí u bazénku.
    Pomoh jsi těm, kterým zle je?
    Ještě můžeš, bratře Zdenku.
    Neslyšel to... Slunce hřeje,
    takže sedí u bazénku.
  • A jeden obrazový příspěvek k podivné hře ODS o lídra. ODS i nadále odmítá diskuzi o příčinách svého sestupu na dno politické propasti. I nadále chce situaci řešit tím, že členské základně nedovolí do řešení vstoupit a současné vedení a to vedení které stranu přivedlo tam kde je, prý bude znovu tím zachráncem. Kongres prý bude až po volbách a nalajnuje nové hřiště. Členská základna má poslušně čekat jak volby dopadnou. Jak pravil jeden z mých přátel: Jsem zvědav, co bude ODS dělat, až zjistí, že na tom svém vlastním hřišti zůstala sama a skutečný zápas se hraje někde jinde, hrají ho jiné teamy a hraje se o jiný pohár.
     
  • A trocha bulváru: Ponecháme dnes serebrity jejich problémům a koukneme se na mapu penisů, kterou připravil portál Bored Panda! Mapa, která srovnává délku mužské "chlouby" mezi jednotlivými zeměmi světa, rozděluje velikosti do pěti kategorií. První kategorie je 9,66 až 11,66 cm, druhá 11,67 až 13,47, třetí 13,48 až 14,87, čtvrtá 14,88 až 16,09 a konečně poslední 16,10 až 17,93.Ptáte se, jak jsou na tom se svojí "chloubou" Češi? Podle celosvětové mapy, na kterou se můžete podívat zde, více než dobře! Průměrná velikost penisu českého muže je totiž 15,89 centimetru. Ani naši východní sousedé na tom v tomto ohledu nejsou zle: průměrná velikost mužského přirození je na Slovensku 15,21 centimetru. Což mi připomíná anekdotu, kterak se ptá bývalý manžel nového manžela. Jak se ti žije s tou ojetinou? Dobře zní odpověď. Až na prvních 5 cm byla nedotčená. A když už jsme u tohohle tématu, doporučím nejnovější módní hit.

A zprávy o počasí: Sklípkan znejistěl. Složil slunečník, začal shánět pláštěnku a dožaduje se dotace na stavbu protipovodňové hráze. Z čehož se dá usoudit, že pepa zaleze a odněkud se přiženou mraky nevídané. Jestli z nich bude něco padat nebo ne uvidíme až podle toho, jestli se izobary zasukují, nebo zůstanou jak jsou. Ač někteří z diskutérů to slovo nemají rádi, s odvoláním na pana Kemra tvrdím, že bude asi chcát.

A z mého života: Byl jsem sprdnut, že jsem k obědu nedal nachladit pivo do ledničky. V duchu moudra:"Je-li žena naštvaná, obejměte ji a řekněte jí, jak je krásná. Vrčí-li dál, ustupte do bezpečné vzdálenosti a hoďte jí čokoládu!", jak jsem se dočetl jsem to zkusil a není to pravda. Vrčela dál. Kdybych tu čokoládu sežral sám, byl bych na tom lépe. Z čehož vyplývá, že některá moudra mají omezenou platnost.

A na Fejsbůku napsali:

  • Komunistická poslankyně Zuzka Bebarová–Rujbrová spadla minulý týden v lese z posedu a zlomila si nohu. Nácvik ostré střelby na parazitické živnostníky tak byl odložen až na dobu po sundání sádry.
  • Pecina na čt24..."členem ODS jsem byl jako mladý kluk, tak mi to pane redaktore pořád nepřipomínejte...své názory neměním"... Člen ODS, člen ČSSD a nyní je připraven kandidovat za SPOZ, pokud ho strana povolá...Tak ten je pevnej v názorech asi jako ho*no v pozoru...
  • Oslava 60. narozenin Jiřího Balvína byla velkolepá a kdo tam nebyl, ten v České republice nic neznamená a znamenat ani nebude. Oslavenec dostal od gratulantů mnoho "vtipných" dárků. Ten nejprapodivnější byl od samotného šéfa Jiřího Rusnoka - obraz dámského přirození. Jak výstižné...
  • Tak ministerstvo dostalo pokutu půl mega. Znamená to, že peníze ze státního rozpočtu vrátí zpět do státního rozpočtu a když nebude mít na provoz, tak mu stát pomůže ze státního rozpočtu? Nebo ministerstvo vyhodí pár zaměstnanců, kteří průšvih zapříčinili a ušetří za mzdy. No schválně...
  • Když umřel děda, zdědili jsme obrovské množství knih. Co budou dědit naši vnuci? Přihlašovací údaje do Amazonu a iTunes?
  • Tak jestli volební kampaň poběží s kampaní na VyVolené, nabízí se možnost to zjednodušit a zlevnít. Těm, co jedou VV zrušit volební právo a nevydávat lîstky.

A na konec něco veselého:
 

Fakt, hned bych jim svěřil miminko.

A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2738x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 23
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist