Petr Paulczyňski: homepage

Hlody páteční aneb miluji naše média

 Tak jaký úvodník? Herny, lustrák nebo Samková? Já jsem pro Samkovou. Protože ta už dlouho nebyla. Naposledy když tato naše matka Tereza obhajovala nebohé mačetáře tak vášnivě,

 až ji z toho soud vyloučil. Myslím, že ještě zkoušela kandidovat na prezidentku a poté zase někoho žalovala, ale to už bylo taková veselá historka z natáčení. Již delší dobu pozoruji tuto mediální právnickou hvězdu, paní doktorku Samkovou, dříve i Veselou. Mimo jiné i proto, že je to Brňačka a že svého času byla i manželkou Romského aktivisty Veselého z kteréžto doby jí asi zbyla slabost pro některé pachatele. Její "sláva" dosáhla až tak hvězdných výšin, že si ji pozval do svého pořadu jímž politicky školí národ, sám velký protikorupční guru Kraus. Rovněž se mi občas objevovala na FB jako přítelkyně některých mých přátel a to až do doby kdy mne po nějakých mých komentech hrdinně zablokovala.  Ač mnohými vnímána kontroverzně, ponechávala mne celkem vklidu. S jedinou výjímkou a to když hodlala převzít obhajobu těch mačetářů. To mě hodně nastolicovala. Naštěstí jí byla tato obhajoba znemožněna, což je ovšem jiný příběh. Poté, co se začaly objevovat zprávy, že naše Klárka vstoupí do obhajoby "vinaře" Ratha, říkal jsem si: ha, pomsta je sladká. Poté následovalo několik protichůdných zpráv kdy Ratha zastupovala a hned zase Ratha nezastupovala. Zase mediální bublina. Když nedávno založila paní doktorka nové stránky, zatím bez blokací nepříjemných diskutérů, s podtextem že jde o stránky politické, říkal jsem si, kampak zase holka budeš kandidovat. Naposledy se vyjádřila ke zrušení lustračního zákona.  "V kontextu dnešní doby považuji rušení lustračního zákona za zcela účelovou záležitost, šitou na míru potřebám jednoho muže - velkého akcionáře podniku jménem Česká republika.  Co se týká ideologického podkladu samotného, stejně tak a se stejnými argumenty bychom mohli povolit NSDAP.... Jeho členové už přece taky žádní nejsou, tak co.... Zrušení lustračního zákona je plivnutím do tváře všem, co zvonili v listopadu 89 klíči.. Zatím je stále řada osob, spjatých s minulým režimem, aktivními členy společnosti. 25 let se zdálo, že se spokojí se svou činností v ekonomické sféře, nyní jim lustrační zákon brání v tom, aby se vrátili i do sféry politické. Takže si naopak myslím, že jestli někdy bylo lustračního zákona opravdu zapotřebí, tak je to právě nyní." Ale to už je holt doktorka Samková. No vidíte. Naráz máme v úvodníku doktorku i lustrace. Ta paní umí ale vyvolat emoce. Marketingově tomu nelze nic vytknout. Jen jsem si pořád říkal. Co ta baba sleduje. Až dnes. Vyběhla zpráva,že kandidátku do evropských voleb povede u Okamury Samková. Exoti se slítají. Tak pojďme na titulky. 
 
  • Advokátka a zastupitelka Klára Alžběta Samková chce do Evropského parlamentu. Povede kandidátku hnutí Úsvit. Oznámil to předseda hnutí Tomio Okamura. "Smysl má vyslat takového zástupce, který je dlouhodobě naprosto prokazatelným zástupcem občanů a pomáhá jim především z důvodu pozitivního občanského přístupu a nehledě na jakoukoliv odměnu. V tomto ohledu není lepší člověk než doktorka Klára Samková," sdělil Okamura. Podle něj Samková hájí práva lidí u evropských institucích už léta. "Pro příklad uvedu, že jedenáctkrát úspěšně obhájila zájmy obyčejných českých občanů u Evropského soudu pro lidská práva ve Štrasburku, což ji řadí k absolutně nejúspěšnějším advokátům v České republice," vysvětlil. 
    Vypadá to, že socani se začínají s Okamurou přetahovat o to, kdo do Evropy pošle strašidelnější obludárium. Za ČSSD kandiduje do Evropského parlamentu šílený marxista s účesem fotbalových hvězd 80. let Keller a za Úsvit hysterka a mediální běhnička Samková...sám nevím, která z těchto "osobností" je děsivější, napsal EU portál. Jsem si však jistý, že v EP by docela dobře zapadnou...Když tak člověk vidí, co provádí parlamentní strany za zvěrstvo, tak pomalu v parlamentní demokracii přestává věřit...Chtělo by to, aby se vrátilo těch několik set tisíc emigrantů, kteří utekli před komunisty. S tím matrošem, co v našich luzích a hájích zbyl, se dá těžko něco dělat víc...
    Nestvořím lepší komentář než Petr Kamberský:  Klára "jásehlásím" Samková povede Okamurův Úsvit do eurovoleb. Nevyšel ombudsman, nevyšel Ústavní soud, nevyšel prezident, vyjde Kočkomůra.
    Doprovodný obrázek z Resepktu doprovázel svého času text: Ve tváři Kláry Samkové ho lze rozpoznat dost často: tato střelkyně vstupuje do veřejného prostoru s odvahou i drzostí, které v tomto kraji rozhodně nejsou běžné. P.S. V rámci nového angažmá vystoupila paní doktorka z TOP09 a vzdala post zastupitelky na Praze2 tuším. Ta si musí věřit. Myslím, že z hlediska kandidatur už předběhla Bobo.  
  • No a když variantou úvodníku byly herny, tak si o nich taky něco řekneme. Tažení proti hernám: Demokratická stavba nové totality? Pěkný titulek. Protože tažení proti automatům, hernám a kasínům není ničím jiným, než tažením proti svobodě člověka. Konání dobra formou zákazu toho, co nějaký osvícený sociální inženýr posoudil jako zlo. Zakazovači provádějí, regulaci nebo plošné zákazy provozování kasín a herních automatů. Zastupitelstva hlasují o regulacích a zákazech, zakazovači přicházejí s nápady na místní referendum o zákazu nebo regulace těchto provozoven. Hlasují o životech svobodných jedinců a majetku jiných. Copak to jsou věci o nichž se dá hlasovat? Copak se dá hlasovat o základních lidských právech na svobodu a majetek? To je asi holt taková móda rušení hracích automatů. Prý ničí celé rodiny. Vážně? K nám domů žádný automat zničit mi rodinu ještě nepřišel. Braňme proto svobodu a to i ve věcech, které se nám třeba nelíbí. Protože příště nám zakáží cigarety, bůček, otevřené obchody v neděli, hospody, začnou určovat co se prodívat smí a co nesmí. A co se hazardu týče, co tak zakázat Sazku, karty, kostky? A cukrárny, protože cukr je taky zlo.  Dokonce se uvažuje i o zákazu telefonování za chůze. Ne zákazy. Apel na odpovědnost jednotlivce. Jo a možná nám zakáží i milostné hrátky. Jedinou vlhkou dvacítku pak uvidíte v železářství. 
  • A něco multikulturního ze zahraničí. Indickou dívku znásilnilo třináct mužů. Na příkaz vesnické rady. Mladá žena z indického státu Bangla se podle místní policie stala obětí hromadného znásilnění, které nařídila vesnická rada jako trest za to, že se dotyčná zamilovala do muže z jiné komunity. Uvedl to ve čtvrtek zpravodajský server BBC News. Rada starších jí udělila pokutu 25 000 rupií (8140 Kč). Když rodina uvedla, že je příliš chudá a na zaplacení pokuty nemá peníze, rada nařídila jako trest hromadné znásilnění. 
    Kde jsou s protesty naše intelektuální elity, které z pražské kavárny odsoudí vše co se jim nezdá korektní? Co kdyby se přestali starat o genderovou korektnost u nás a zvedli hlas proti zvykům v Indii když už se pletou třeba do lidských práv na Ukrajině či v Gaze? 
  • A něco ze sladké Francie. V Paříži byla zrušena výstava o židovské historii, kvůli stížnostem 22 arabských zemí. Pařížská pobočka organizace UNESCO pozastavila výstavu o historii Židů na Blízkém východě. Začít měla už dnes, po protestu dvaadvaceti arabských zemí se ale zahájení odkládá. Výstava by prý mohla zkomplikovat blízkovýchodní mírový proces a ohrozit neutralitu UNESCO. Výstava mapující 3500 let dlouhou historii Židů a zrození státu Izrael byla připravena ve spolupráci s Centrem Simona Wiesenthala. Vedení UNESCO ale obdrželo protestní dopis, kde 22 arabských zemí zdůrazňuje možný negativní dopad výstavy na další kolo blízkovýchodních rozhovorů.  Z tohoto důvodu byla výstava nakonec odložena s tím, že některé její kontroverzní části musí být ještě posouzeny týmem odborníků.   
    To je neuvěřitelné. K tomu se hodí jako komentář článek který napsal Sebastian Vilar Rodrigez. Šel jsem po ulici v Barceloně a najednou jsem objevil strašlivou pravdu - Evropa zemřela v Osvětimi...  Zabili jsme šest milionů Židů a nahradili je 20 miliony muslimů. V Osvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent.  Zničili jsme vybrané lidi, opravdu vybrané, protože představovali skvělé a úžasné lidi, kteří změnili svět.  Podíl těchto lidí se projevuje ve všech oblastech života: ve vědě, v umění, mezinárodním obchodu a především  jako svědomí světa.  To jsou lidé, které jsme spálili.  Pod záminkou tolerance a protože jsme chtěli dokázat sami sobě že jsme byli vyléčení z choroby rasismu,  jsme otevřeli brány 20 milionům muslimů, rase, která nám přinesla hloupost a nevědomost, náboženský extremismus a nedostatek tolerance, kriminalitu a chudobu, vzhledem k neochotě pracovat a podporovat jejich rodiny s hrdostí.  Tato rasa vyhazovala (do povětří) naše vlaky, zvrátila naše, krásná španělská, města do třetího světa,  kde se topí ve špíně a kriminalitě. Tito lidé se uzavírají v bytech, které dostávají zdarma od vlády a plánují vraždu a zničení jejich naivních hostitelů. A tak se trápíme, že jsme vyměnili prostředí kulturně rozvinuté za prostředí fanatické nenávisti, tvůrčí dovednost za destruktivní schopnosti a inteligenci za zaostalost a pověry.  Vyměnili jsme snahu o mír Židů Evropy a jejich talent pro budování lepší budoucnosti pro své děti, jejich rezolutnost lpět na životě, protože život je svatý...., za ty, kteří usilují o smrt, nejen pro sebe, ale i pro nás, naše děti a jejich děti. 
    Jakou hroznou chybu udělala ubohá Evropa! 
    A jeden koment z FB:  Američani udělali moc dobře, že UNESCO přestali financovat. Této organizaci nevadí, když si teroristé v pásmu Gazy udělali z 3000 let starého přístavu (památky UNESCO) střelnici, ale výstava o židovské historii ano...
  • A trocha bulváru: To se může stát jen v Soči. Na olympiádě mají dva záchody vedle sebe. Reportér BBC Stevea Rosenberg uveřejnil na Twitteru pořádně kuriózní fotografii toalety v Soči. Tedy dvě, a ještě navíc v jedné kabince. „Není to photoshop,“ upozorňuje uživatel v popisku fotografie s tím, že zřejmě vidí dvojmo. Fotografii pořídil reportér BBC v biatlonovém areálu v Soči. Při dvojím používání této toalety však úsměv na rtech zřejmě ztuhne. Vidím to jako inovativní. Většina chlapů si na hajzlu čte. Jenom Rusy napadlo, že by si mohli i pokecat. 
 
A zprávy o počasí: Hlásili: Klouže to. Pražské sypače uvázly v kolonách, autobusy dvě hodiny stály. Jak napsala kamarádka: Na konci ledna napadnou 3 cm sněhu a začíná apokalypsa. Řidiči od loňska zapomněli, že mokrá cesta klouže. Silničáři panikaří a vyhlašují mimořádný stav. Autobusy stojí, cestující jsou uvězněni na cestě a mrznou. Podobný článek jsem četla nedávno o situaci v Izraeli, akorát tam ten sníh neviděli přes 100 let. Pavouk chce abych mu ukázal co je sníh. Nechce pochopit, že bych mu mohl ukázat akorát rozkvetlý keř na zahradě. Chtěl jsem mu naškrábat v lednici. Netušil jsem že je samoodmrazující. Asi odpovím na ten inzerát. 
 
A z mého života: Z neznámých důvodů mi FB nabídl reklamu: Prostě skvělé kondomy, které nezklamou. Čerstvě vyrobené pro náš obchod. Lubrikované silikonovým olejem, délka minimálně 170mm, šířka 52mm. Balení obsahuje 100ks těchto kondomů. Skvělá akční cena! Záruka 4 roky. Klasika, která nezklame. Výhodný balíček nyní jen za 499 Kč! Teda nevím, z čeho usoudili, že je to něco pro mne. Mne napadá už jen jeden způsob použití. 
 
A na Fejsbůku napsali:
 
  • ...chcete-li zrušit daňový ráj,  tak zrušte daňové peklo...
  • Budiž díkuvzdáním, že máme negramota Babiše, který si myslí, že můžeme mít €, ale přitom nepodporovat Řecko a Španělsko.
  • Překlad textu na balení šalvěje lékařské ze Slovenska:  Vzhledem k nově platné legislativě nemůžeme na obalu uvádět její pozitivní účinky. Více informací o bylině naleznete na internetu a v dostupných herbářích.  Můj komentář: Kam až ti dobroserové dojdou, když se jim nepostavíme?
  • Tak vojenská knížka stačí k ministrování na obraně. To jsem f perdéli pane hrábě. Já mám jen modrou.
  • Sněmovna schválila v 1. čtení novelu zákona o státní službě. Kdo byl pro dostane kuře, paštiku a párek.
  • Vědci zkoumali, jak žena nejspolehlivěji pozná, že není v životě muže jediná a po několikaletém výzkumu se shodli na tom, že nejprůkaznější indicie, která ženě napoví, že se něco děje, je to, když zjistí, že je s ní a jejím starým v noci v posteli ještě někdo třetí.
  • Proč tolik lidí touží po tom, aby řízení státu, chcete-li "rekonstrukci státu", prováděli jacísi amatéři jen proto, že profesionálové se z nějakého důvodu znelíbili mediálním žvanilům, případně proto, že si noví amatéři mediální žvanily najali, je mi záhadou.
  • Když jsem přežil Marxe, přežiju i Marksovou. Jen doufám, že mě nebude nutit, abych v bordelu vzal zavděk hošíkem, když už je ta rovnost!
 
"Jdu na Hrad a nesu Milošovi koš plný svých uzenin. Samozřejmě jsem nechal udělat sérii bez mouky a dalších svinstev." Kdo uhodne autora, může si koupit Kostelecký párek ze smrkových pilin. 
 
Ladik Větvička: Při vystupu na Kycštajnhorna jsem kromě mistnich potkal Čechy, Slovaky, Polaky, Italy a Rusy. Takže kdyby kromě rakuštiny a angličtiny byl napis v češtině, slovenčině, polštině, italštině nebo ruštině, bylo by to naprosto vpořadku. Bo sem na kopcu nepotkal jedineho araba ani arabku (...mimochodem - už ste potkali v Beskydach třeba cigana s ciganku a děckama na vyletě? - to jen tak pro zamyšleni...), pak použiti arabštiny považuju za vitězstvi multykulturni předposrane ideologie. Spanembohem, Rakusko...  Ladi, tak v burce a galábiji se blbě jezdí na bretlách.
 
A na konec něco veselého z jmenování rektorů: 
Taky na obrázku hledáte Rumburaka?
 
A fór na konec: Lord je ubytován v hotelu. Večer mu hoteliér nabízí komplexní služby.
 "Nebude si přát Vaše lordstvo na noc mladou dívku?"
 "Ne, spíš mladého chlapce."
 Hoteliér se pohorší a zvolá: "Cože ? Zavolám strážníka!"
 "Well, tedy strážníka."
 
A to je dneska všecko.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 3072x, známka: 2.8
Kategorie: Nalezeno na webu
online: 32
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist