Petr Paulczyňski: homepage

Z medií několika větami 27/9

Důležité upozornění pro čtenáře! 
1.Čtením těchto textů můžete přijít o iluze. To je ovšem Váš problém.
2. Bacha! Komentáře jsou politicky nekorektní, xenofobní, sexistické,  rasistické, a obsahují sprostá slova .
3. Komu se to nelíbí....ať to nečte.

Paroubek odkryl příjmy. Nouze mu prý nehrozí. +++++ A i kdyby. Přítel Standa mu půjčí, ne ?Takhle asi vypadají ty příjmy

Plukovník Červíček, ředitel dopravní policie: „Jestliže ředitelství služby dopravní policie něco má konat, tak má konat v oblasti metodiky, kontrolní činnosti, a pokud se objeví nějaké problémy v oblasti předpokladu pro naši efektivní činnost, tak by ředitelství služby v oblasti legislativy, materiální oblasti, zajišťování předpokladů pro personální naplnění stavů a podobně mělo fungovat jako článek, který ty věci bude posouvat směrem k lepším podmínkám, když to mám říci takhle.“ +++++ Úžasné ptydepe. Zahuštěná množina blbismů. Jak říkala babička: mluv jak ti zobák narost. Jestli podle toho budou postupovat poliši na silnicích tak jsme v riti.

Teplé počasí skončilo. Ode dneška čeká Brňany zatažená obloha, přeháňky a ochlazení. Pro Brňany to znamená jediné, vytáhnout ze skříní kabáty a bundy. Až do konce týdne bude spíše oblačno a občas přijdou i přeháňky. +++++ Jen si zvykejte holoubci. Bude i hůř.

V Miláně se objevily šokující billboardy proti anorexii. Slavný italský fotograf Oliviero Toscani se připojil k boji proti anorexii a vytvořil provokativní billboardy. Modelem mu stála vyhublá Isabelle Carová. +++++ To se musí vidět.

Kalousek dementoval zprávu, že se stát méně zadluží. Ministerstvo financí odmítlo údaje o nižším schodku a trvá na tom, že se stát letos zadluží částkou 138 miliard korun. K verzi ministerstva financí s deficitem ve výši 138 miliard se přihlásil také Topolánek. "Za chybu v prezentaci se omlouváme," stojí ve vyjádření vládního tiskového oddělení. +++++ A kde jsou teda výsledky té slavné reformy. Vlastně batohu.

Lidé věří Klausovi. Ministři za ODS důvěru ztrácí. "Není bez zajímavosti, že jistý pokles důvěry (minimálně o 4 procentní body) byl zaznamenán téměř u všech členů kabinetu za ODS včetně premiéra (-6 %)," píše se v tiskové zprávě CVVM. +++++ To je snadné. Vůdce sprdne novináře co se do nich vejde. Pracovití kluci ministerští mezitím makají jak šroubi (kromě jihočeské Mutter). Novináři to vůdci vrátí v podobě tuny plivanců. A místo aby si čtenář početl o pracovitých klucích ministerských, počte si o vůdcových avantýrách, slovníku, autíčku, kamarádovi Márovi a preference kluků pracovitých jsou kde? V pr..li. Vlastně kleslé.

Kulturní a Turistické centrum radní zase slučují. Prý to přinese úspory. A komentuje to radní Javorová. Prý se stav pracovníků nezmění říká šéf TICu Ondráček.+++++ Má roztomilá Baruško, nebyli jste to náhodou vy (lidovci) co to před třemi roky rozdělili? Jo, pane řediteli Ondráčku. Jen aby nebylo přání otcem Vaší myšlenky. Primas v jiných novinách říkal něco jiného. Uvidíme co dá Rada do ZMB. To su zvědavý, jak říkal Boleček v Kurvahošigutentag.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 1994x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 60
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist