Petr Paulczyňski: homepage

Pavoukoviny aneb co 39. týden dal.

Aneb co se nevešlo do ranních přehledů. Malé glosy vzniklé při procházení zpráv a komentářů k nim.

Ministr vnitra prý chce od Nového roku pokutovat propadlý občanský průkaz až 15.000.- korunami. +++++ Nepochopil jsem proč. Ale  jde o buzeraci občanů rozměru přímo bolševického. Chudák asi v tom fofru nestíhá sledovat co mu ti úředníci chystají. Pak se divme, že ODS klesají preference.

S Kuchtovou odchází i náměstek Soukup. Prý proto, že je moc levicový. +++++  Není to proto, že je kámoš s podrždeštníkem Tvrdíkem, poradcem šéfa ČSSD Jiřího Paroubka? Je to o to překvapivější, že Soukup se s Bursíkem zná dlouhá léta. Navíc zná i majetkové poměry předsedy Zelených, neboť  mu asi deset let dělal daňového poradce. Také prý straně půjčoval peníze. Vloni se vztahy velmi ochladily prý kvůli kampani a penězům. Soukup počítal s tím, že ji pro Zelené bude dělat, Bursík si ale vybral někoho jiného. Soukup dnes pro Bursíka pochopení nemá. Tak vidíte. O peníze jde až v první řadě a tu i u Zelených.

Při častém, dlouhotrvajícím pálení žáhy vyhledejte lékaře, napsal Deník, neboť před pyrózou je třeba se chránit. Zpětný tok žaludečního obsahu do jícnu, který zmíněné potíže způsobuje, totiž může ve své chronické podobě vyvolat nebezpečné změny na jícnové sliznici, varují lékaři. +++++ To je zásadní vědecký poznatek. Já říkám, nechlastejte, nebo si pak vemte jedlou sodu.

Výkonná rada ODS odebrala licenci místnímu sdružení kvůli sporům mezi jejími místními funkcionáři a vyššími orgány. Předseda jihomoravské krajské organizace občanských demokratů, vicehejtman Milan Venclík, připustil, že se chystá založení nové břeclavské ódéesky . Budou do ní přijati jen někteří hodní ze současných zastupitelů a radních. Ti nehodní mohou ve funkcích působit dál jako nezávislí, nikoliv však pod hlavičkou ODS. +++++ Milane, bacha na to. Třeba Tebe považuje mnoho vlivných za nehodného.

Paroubek chce šéfovat sněmovně, poté co tuto možnost prokaučoval po volbách.  +++++ ODS mu teď má pomoci získat cca o jedno sto tisíc korun víc. Navíc  si ukojí neukojené ego.To by se musela ODS zbláznit. 

Senátor Štetina a spol. prosazují senátní návrh zákona, který by zakázal užívání symbolů totalitních hnutí. +++++ Štětina, bývalý člen KSČ a redaktor totalitní  Mladé fronty chce pronásledovat bojůvky uhrovitých absolventů tříletých učebních oborů,  ale stejní hoši co mají na fangličkách vercajk, kteří jsou mnohem nebezpečnější ho asi nechávají klidným. Nejsou už všechny ty symboly dneska jenom pro smích?  Třeba Renda Brusič Pelán si to důrazně nemyslí.

Standa Gross zázračně zbohatl. +++++ Jeho slovní eskapády naznačují, že brzy budou překonány šaškárny kolem půjčky na byt. Jenom jsem zvědavý, co na to strýc Vik pan Rod. Uvidíte, jak tro dopadne. Brzy se  objeví investor", který Grossovy akcie odkoupí a Standa  už nikdy nebude muset odpovídat na všetečné dotazy, kde vzal na to či ono.


zpět | tisk | poslat odkaz
Ohodnotit: 1 | 2 | 3 | 4 | 5, hodnoceno: 2172x, známka: 2.9
Kategorie: Nalezeno v tisku
online: 56
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist