Petr Paulczyňski: homepage

Fórky

Dobrá zpráva pro Zelené

Nedávno na radnici diskutovali Zelení s prezidentem o globálním oteplování. Původně mně vystrašili, ale není to tak zlé. Pohleďte :
celý článek »

Vloženo: 17.12.2006, přečteno 1681x, autor: Petr Paulczynski

Reklama za 6 mil $

Čtenáři mých stránek mne začínají zásobovat nápady, o co se s dalšími podělit. Je toho dost, musím provádět selekci, aby se z mého webu nestala přehlídka ptákovin. Následující odkaz však stojí za to. Tato reklama fy HONDA stála 6 mil. USD a nejsou zde použity triky, finální se podařila na 606. pokus.  Otevřete níže uvedenou internetovou stránku, sledujte a divte se:
celý článek »

Vloženo: 16.12.2006, přečteno 1878x, autor: Petr Paulczynski

Zpráva z jednoho úřadu

V  úřadu byl nalezen kojenec a byl odevzdán řediteli. Ten požadoval bezodkladné prošetření a vysvětlení, zda je tento kojenec produktem činnosti úřadu a zda se na jeho vzniku podíleli zaměstnanci.
Po měsíčním zkoumání vyšetřovací tým dospěl k přesvědčení, že tento kojenec nemůže být produktem úřadu! Myslíte, že se to mohlo stát v Brně ?

celý článek »

Vloženo: 13.12.2006, přečteno 1583x, autor: Petr Paulczynski

Pánové - ve 3 ráno to nezkoušejte

Tuto anekdotu by mohli realizovat  jen hodně odvážní jedinci. Já bych si to teda »nelajzl«. Pokud to někdo zkusíte, doporučuji si dobře prohlédnout stanovisko Džugašviliho na ilustračním obrázku. Bude Vám to určitě doporučeno, pravděpodobně rovnou od kategorie odvážný.
celý článek »

Vloženo: 6.12.2006, přečteno 1598x, autor: Petr Paulczynski

Recept na vánoční cukroví

Poměrně dokonalý popis standardní situace, kterou zná každá žena. Pánové, no uznejte, že to tak u Vás není. A teď ten recept.

Pusť troubu.
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav  mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
 
celý článek »

Vloženo: 5.12.2006, přečteno 1834x, autor: Petr Paulczynski

Kdo by jezdil do Opavy

Nejlepší fórky píše sám život. Jakého překvapení se můžete nadít při sledování dopravního značení na cestě do Opavy ? A pozor, jedete -li do Opavy, musíte rovno.
celý článek »

Vloženo: 5.12.2006, přečteno 2036x, autor: Petr Paulczynski

Jeden farářský

Neviditelný pes v rubrice Chechtavej tygr zabodoval. Zde ten vtípek. Nový farář byl před svým prvním kázáním tak nervózní, že skoro nemohl ani mluvit. Zeptal se přítomného arcibiskupa, co má dělat, aby se uvolnil. Ten mu poradil: Kápněte si do vody trochu vodky a uvidíte, že po několika hltech budete klidnější.
celý článek »

Vloženo: 4.12.2006, přečteno 1611x, autor: www.neviditelnypes.cz
online: 76
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist