Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Jste zřejmě rasista a fašista

Jméno: D.

Dotaz:
Jak můžete urážet Ne základnám a Socsol, když sám se jevíte jako rasista a fašista? Souhlasíte s názorem, že: KAPITALISMUS
Otrocký systém podporující bankéře, politiky, jejich strany a další příslušníky mocenské elity.To znamená že vy stejně jako lidé ze Socsol nemáte kapitalismus rád!Je byste proto stíhal, ale sám sebe asi ne. Ale na rozdíl od nich, nenávidíte jiné rasy,a fašismus je podle vás jen filosofie z Itálie jak vyplívá z vašich stránek a ze "slovníku" z Altrmedie, a ze stránek www.Eretz.cz. Hlavně vámi by se asi měla zabývat policie za šíření nenávisti vůči rasám a zlehčování, nebo popírání fašismu!
Odpověď:

Trhněte si nohou. Asi neumíte číst. Nebo čtete jen to, co se Vám hodí. A ve slově vyplívá se píše tvrdé y. Už tato hrubka mi říká, kdo mi píše.

A Ne základnám si mohu urážet jak se mi zachce. A se svojí npřinejmenším narudlou filozofiíí se běžte vycpat. Té já si užil víc než dost.

A to, že převezmu článek z nějakého webu o mně samém neříká vůbec nic. To jen Vy to tak vidíte, a možná ještě pár dalších.

Přesto si užijte zbytek dne, který jste si asi pokazil četbou mých stránek. Zaměřte se prosím laskavě na autory z Altermedie a ne na mně.

A uvolněte se prosím.

23.9. 2008

Respondenti sice uhádli...

Jméno: norbert

Dotaz:
Pane Ing.
Vy v článku:Respondenti uhádli... uvažujete o termínu "OCDS".To u nás jsme o velký kus před vámi a můžeme vám býti vzorem-alespoň v něčem.
Brněnská ČSSD už není zdaleka demokratická!
Pan poslanec Tejc z brněnské ČSSD už dávno udělal to čeho se v článku obáváte: CENTRÁLNĚ DEMOKRATICKOU.
Ruší organizace,ruší schůze.Používá taktiku,ač věkem tomu neodpovídá,50let.
Čistky,vyhrožování vyloučením,pracovní likvidací.
Záčíná se nám to pěkně....
My staří,někteří jen starší,že,jsme demokratičtější,než Ti mladí.
Ale,kde se to hergot naučili!!!
Odpověď:

Znáte latinu? Určitě.

Tak tedy ....A BOVE MAIORE DISCIT, ARARE MINOR.

Pro ty co neumí: od vola staršího, učí se orat mladší.

22.9. 2008

Lužánky - Zimní stadion

Jméno: Miroslav

Dotaz:
Dobrý den,
Vážený pane zastupiteli města Brna, včera jsem se dočetl na hokej.cz, že po plánované demolici starého zimního stadionu má být následně pozemek městem prodán !!!! (Vzniklý volný prostor nabídne město investorům. "Věříme, že případné investory po zboření stadionu zaujme, jak velká plocha je k dispozici," uvedl primátor). Prosím Vás, zastavte toto plánované zvěrstvo současným ješitným vedením města Brna. Dle mého názoru a troufnu si říct, že i názoru většiny sportovní a odborné veřejnosti města Brna se tam ta nová hala vejde a hlavně tam nejenom z historického hlediska patří. Celá infrastruktura je tam již vybudovaná, pozemky jsou města a problém s parkováním tam má snad pouze pan Onderka a jeho "odborníci", protože v případě nedostatečného počtu parkovacích míst lze přece využít městských pozemků, kterých je v okolí až až.

A za těch 650 milionů to Rondo nemá cenu opravovat, protože výsledek bude sice možná pěkný, ale za cenu snížené kapacity, která absolutně nebude vyhovovat velikosti města Brna. Oprava Ronda se dělá jenom kvůli MS v basketu 2010....aby nebyl průser, že ano ???

Imaginární hala v Lískovci doufám padla a na opravu Ronda je potřeba se taky zatím vykašlat (za tu uvedenou sumu to fakt nestojí za to). Hokej v Brně patří Za Lužánky.
Odpověď:
O tom co píšete mi není nic známo. Situace v hokeji mi není lhostejná, jak lze usoudit z článků, které tomu věnuji. Slibuji, že zjistím co je pravdy na tom co píšete - je to pro mne novinka a odpovím v samostatném článku. Přihlásíte-li se k odběru novinek, určitě Vám mailová odpověď neuteče. Co Vás nebude zajímat klidně smažete.

18.9. 2008

Díky za odpověď

Jméno: Petra

Dotaz:
Díky za odpověď, ale je to škoda. Aspoň by se něco dělo, takhle to vypadá, že pravice není schopna protiútoku.

Jinak koukám, že se Vám tu množí reakce čtenářů Eretzu. Sice mi to Vaše přebírání textů z jiných webů přijde na hraně s autorskými právy, ale snad si ti političní cenzoři opravdu nemyslí, že je odpůrce Národního odporu, který v Izraeli fandí Židům, nějaký "antisemita".

Jen bych Vám doporučila to celé brát s chladnou hlavou, tihle lidé teď budou především chtít, abyste se omlouval, uznával údajné "chyby" a sypal si popel na hlavu. Ten kdo se začne omlouvat je pak totiž v očích veřejnosti opravdu viníkem. A stejně mu to nepomůže, jelikož udavači a pomlouvači typu pseudonymního Kleina se po něm budou vozit dále a jelikož už se sám prohlásil za vinníka, nebude se moci bránit.

Petra, mimochodem členka zastupitelstva jedné malé vesnice
Odpověď:

Díky Petro.

Nemám se za co omlouvat, to vážně nejsou mé názory. Mé okolí ví, že jsem spíš sionista, než antisemita. A pár blbů, kteří nerozliší politickou satiru , za což ten článek považuji mi může  to co já si nemůžu. Kdybych byl antisemita, nebyl bych už podruhé na dovolené v Izraeli.

Co já už dostal přízvisek, díky onomu přebírání. Antisemita zatím chyběl.

Přebírání článků - uvádím zdroje a ve valné většině mám souhlasy buď provozovatelů webů, nebo autorů samých. Dřív jsem to psal, teď šetřím čas, protože je to věcí mezi mnou a autory a ne nějakých prndalů.

18.9. 2008

O politicke nekorektnosti politicky nekorektne

Jméno: Persi

Dotaz:

Dobrý den

Zaznamenal jsem určitý rozruch kolem textu, který jste převzal z portálu Altermedia. Přiznám se, že jsem byl jakožto dlouholetý volič ODS velice zklamán. Nevím co Vás vede k přebírání článků ze serveru, který nazývá naši společnou stranu „židobolševickou demoliberální garniturou“? Možná je to bezbřehý liberalismus z Vaší strany a fakt, že se snažíte dát prostor „úplně všem“. Domnívám se však, že to Vám i ODS velice škodí. Máte na víc, než na přebírání článků s explicitně rasistickým obsahem. Něco jiného je přesah do konzervativní scény a něco jiného jsou texty, které příznivce české demokratické pravice urážejí. Chápu, že některé pasáže mohou být celkem vtipné, ovšem pevně věřím, že text jako celek nemusím chápat jako stanovisko Brněnské ODS.

Uvedete-li převzatý text, bez jakéhokoliv úvodníku, pak je to čtenáři chápáno tak, že se s ním ztotožňujete, případně že Vás zaujal jako názor do diskuse, byť s ním nemusíte souhlasit. Opravdu se však domníváte, že tvrzení
--------
„HOLOCAUST (je) Bezdůvodná židovská sebeikonizace v průmyslovém měřítku (a) proto-náboženství Nového světového řádu.“

A že

REVIZIONISTA HOLOCAUSTU (je) historik, který není spokojen s úředně schválenou verzí německé vládní politiky vůči Židům mezi lety 1933-1945.“

--------
Je možno považovat za „diskusní názory“???

Ačkoliv se s textem přejímaných příspěvků nemusíte ztotožňovat, máte důvody proč jste je převzal a uveřejnil v nezkrácené verzi bez dalšího komentáře. O mluvě Vaší protistrany z řad liberálů a levicových aktivistů by se určitě nalezla řada zajímavějších a možná i vtipnějších příspěvků, která by navíc byla bez irelevantního rasistického a antisemitského balastu. Jak jsem pročítal Vaše stránky, dokáži si představit, že i vy sám byste dokázal takovýto text napsat lépe. Uvedl-li jste však tento text z mnoha desítek a stovek textů, které se na internetu nabízejí, aniž byste se zabýval jeho kontroversními pasážemi, pak to buď znamená, že nečtete to co přebíráte, anebo že to uveřejňujete záměrně. Možná to tak nevidíte, ale na Vaše čtenáře/voliče to tak působí. A vzhledem k tomu, že Vaše stránky čtou převážně Vaši voliči, pak je pár týdnů před krajskými volbami dle mého názoru velice hloupé, urážet ty kteří si dovolí mít jiný názor, nežli vy a kteří se bezdůvodnými antisemitskými narážkami mohou cítit dotčeni.

Dále mi dovolte poznámku k podstatě článku samotného. Je zajímavé, že se „politickou korektností“ a „odporem proti newspeaku“ ohánějí nejvíce ti, kteří by jej rádi zavedli. Co je to termín „historický revisionismus“? To je pouze libozvučně znějící označení (chcete-li politicky korektní) pro to, co se ve slušné společnosti nazývá popíráním genocidy. Je to pojem vytvořený popírači k tomu, aby jim dodal punc „vědeckosti“ a to i přesto, že jde o pojem ukradený skutečnému historicko-vědnímu oboru z meziválečného období. „Popírač genocidy“, nebo „historický revisionista“? Co Vám zní více jako newspeak?

A což teprve takový pojem NACISTA. Podle „definice“ je to „hanlivé označení často aplikované na všechny obyčejné Evropany.“ Autor se zde snaží mluvit s nadsázkou, ovšem nejsem vědom toho, že by většina Evropanů souhlasila s ideologií Adolfa Hitlera, byť by se to autorovi článku určitě líbilo. Navíc, opravdu se jakožto nacionalistický politik domníváte, že Reinhard Heydrich byl pouze „obyčejný většinový Evropan?“. Pokud ano, pak nemůžete být nacionalistou, podle mne byl totiž Reynhard Heidrich NACISTA a VRAH (pardon „navrhovatel alternativních řešení otázky neněmeckých národů a německé protinacistické opozice“ a pak, kdo tu vyžaduje newspeak, že?)

Volení zástupci lidu jsou osobnosti, kterým byla propůjčena důvěra občanů. Možná, že tuto větu také nemáte rád, a že i věty typu „politik se musí zodpovídat svým voličům“ už Vám přijdou jako omleté a „politicky korektní“. V takovém případě však máte samozřejmě možnost nekandidovat ve volbách za to co je „politicky nekorektně“ na dotyčných stránkách nazýváno „židobolševickou demoliberální garniturou“. Pokud však za tuto stranu chcete kandidovat, měl byste si znovu přečíst její program. V opačném případě Vám hrozí, že dříve či později, způsobíte její volební neúspěch.

S pozdravem „volím ODS, kromě té brněnské“

Persi

Odpověď:

S Vaším prvním odstavcem souhlasím bezezbytku. Zbytek jsem si uložil a zareaguji v samostatném článku. Asi jsem udělal chybu, že jsem stanovisko nedal, protože opravdu se s článkem jak celkem neztotožňuji. To ovšem neznamená, že by moji čtenáři neměli mít přehled i o těchto věcech.

18.9. 2008

Slovnik

Jméno: Juraj

Dotaz:
V nize zminenem prispevku jste uvedl, ze se s nektrymi body nestotoznujete. Presneji s vetsinou. Mohl by jste tedy uvest s kterymi ano ?
Myslim ze by bylo pro pripadne volice dulezite vedet i tuto informaci. Hlavne proto ze uvedeny slovnik na Vasich strankach prezentujete a tudiz se muze zdat, ze jde o oficialni vyjadreni Vasich nazoru. Dekuji.
Odpověď:
DObrá, výzvu přijímám. Asi bude nutné článek dát ještě jednou s komentářem a rozdělením na to co je vtipné a přijatelné a na to s čím nesouhlasím. Ale chce to čas a chuť a ani jedno teď nemám. Stačí v neděli?

18.9. 2008

Kandidatura do Senátu?

Jméno: Petra

Dotaz:
Pane Paulczynski, nechcete kandidovat za dva roky do Senátu? V současné krizi v ODS Vás vidím jako jednoho z mála členů strany, kteří mají relativně rozumné názory.

Když si čtu cenzory typu Eretz a úchyly typu Filip Sklenář, a vidím politiky typu Morava či Topolánek, je mi akorát špatně.
Odpověď:

Děkuji za důvěru, ale nehodlám. Dovedete si představit tu antikampaň právě takových jaké uvádíte? A právě takoví mají přízeň medií .

Já už dostal takovývh přízvisek, že kdybych je nebral někdy málem jako pochvalu od normálních lidí, bál bych se  podívat ráno do zrcadla. Což ostatně někdy přichází, důvody ovšem nejsou politické. :-)

18.9. 2008

slovník

Jméno: Lady

Dotaz:
Dobrý den,
volím ODS, ale teď jsem zjistila, že jako transsexuál ultimátně testuji vaši schopnost udržet si kamennou tvář. Neporadil byste mi prosím nějakou stranu, která uvítá můj hlas i bez nutnosti takového testování?
Odpověď:
Zkuste tu, kde vládne

POLITICKÁ KOREKTNOST
Sebecenzura in imitatio Marxo pro uspokojení a dobro černých, homosexuálů, liberálních akademiků atd.

A teď vážně. Zveřejněný slovník, není můj, a s mnoha věcmi, možná dokonce s většinou( já to nepočítal) nesouhlasím. Ale je to názor jakési a určitě ne marginální skupiny. A ten bychom měli znát.

P.S. Přeji příjemnou vyjížďku, vzhledem k nicku Lady Godiva Vás ovšem upozorňuji, že dnes už Vám bude zima.


17.9. 2008

Kometa

Jméno: Jiri

Dotaz:
Ahojda Pitre,zase zdravim a jdu otravovat s Kometou. 1.Co si myslite vy o pripadnem majetkovem vstupu do Komety? 2.Byl tento navrh skutecne jak uvadi Libor Zabransky z hlavy ODS z drivejsich dob? a za 3.V pripade nenakoupeni akcii mestem, jak by se melo mesto angazovat v Komete dle Vasich predstav? Bez mestske podpory to bohuzel ale nejde a Kometa si to zaslouzi,nevim, jak moc vnimate ruch kolem Komety, ale hodne znamych z ruznych casti CR mi posledni dobou rika, ze Brno vnimaji pozitivne hlavne diky prave Komete.Jinak dle Zlatusky jsou fanousci otroci, nebo zajatci Zabranskeho, uz nevim, jak to presne rekl...nevim, jestli jste to slysel.Ale bylo to k popukani. Zvednete pls z ODS pacicky pri tom hlasovani, kdyz nezvednou KDU a ani Zeleni:-)Hezky den Jirka
Odpověď:

1.Co si myslite vy o pripadnem majetkovem vstupu do Komety?

Umím si ho za určitých okolností představit. Muselo by to mít ovšem určitá pravidla, nikoliv jen prostou blokační minoritu.

2.Byl tento navrh skutecne jak uvadi Libor Zabransky z hlavy ODS z drivejsich dob?

Ano, a právě to bylo o těch speciálních podmínkách. Například jsme měli předsedu představenstva a nebyl to politik ale bývalý hokejista pan Kocour a ještě další člen, pan Cech Petr jun.

3.V pripade nenakoupeni akcii mestem, jak by se melo mesto angazovat v Komete dle Vasich představ?

To bych si zatím nechal pro sebe a své politické kolegy.

Ostatní ponechám bez poznámek. Ale Brno vnímané prozmatem Komety? To snad ne!!!

17.9. 2008

Dotaz

Jméno: Evžen

Dotaz:
Ahoj Petře, co chystá za novinky ODS jako už skoro jistá opoziční strana v roce 2009 a následujících.
A co říkáš na Cikrta?
Evžen
Odpověď:
Netuším Evžo. Možná totální rozpad. Ale neházej flintu do žita. Cikrt je borec. Stačí takhle?

15.9. 2008

Poctivec Milan Mejzlík

Jméno: Evžen

Dotaz:
Ahoj Petře, narovinu, co si myslíš o Mezlíkovi. Myslíš si, že těch 820.000, Kč dostal jako sponzorský dar od toho stavitele? A proč je nedonesl do kanceláře ODS.
A můžeš odpovědět narovinu. Zajistil jsem, aby tento e-mail nebyl monitorován.
Ahoj Evžen
Odpověď:
Tu otázku musíš Evžene položit Mezlíkovi, jak říkáš. A taky nesmíš věřit všemu, co se napíše. Virtuální relita je sviňa.

15.9. 2008

Dotaz

Jméno: Evžen

Dotaz:
Dobrý den pane inženýre. Vy mě asi neznáte, ale já jsem dobrý člověk. Nepiju, nekouřím a se ženami neflirtuju. Mohl by jste mě navrhnout jako kadidáta do senátu za ODS.
Děkuji, Váš neznámý ctitel.
Odpověď:
Mohl. Ale muselo by to projít standardními procedurami. A protože těch, co stejně jako ty Evžene mají v tornistře maršálskou hůl je hafo, bylo by z toho návrhu asi velký kulový. S ráfikovými brzdami.

15.9. 2008

Aprílovné

Jméno: norbert

Dotaz:
S autorem článku-Petr Bouda,nelze jinak než souhlasit.
Z vlastní zkušenosti vím,že volební sliby jsou plané.Těch řečí:Až tam budem,tak to pojede...
Ve všem je lidský faktor a ten chce,ale jen do voleb!
Dostat se tam do toho mlýnku,usadit se,udělat kontakty a hrabat si pod sebe.Funkce,komise,předsednictva,intriky,vytváření koal,likvidace názorově odlišných členů.Praktiky 50let.
Vzpomínám těch nadšených řečí mladých starostů a poslanců:Teď to bude po našem.Teď se bude konečně prácovat.Ani 14dní a konec.

Už jsme si se smutkem v hlase zvykli říkat:Všechno je o lidech a o penězích!Ale kde je ta hranice,kdy už má dost.Bohužel,to znaménko na klavesnici nemám.

Doporučuji: Lidé-voliči bděte,ale NEBLBNĚTE!

Odpověď:
Norberte, vy rostete příspěvek od příspěvku.

15.9. 2008

Ale fuj pane Marečku

Jméno: norbert

Dotaz:
Pane Ing.
Ve vší úctě k Vám a práci,kterou na tomto webu odvádíte,nemohu si odpustit poznámku na Váši odpověď panu Marečkovi z MFD:Ale fuj p.Marečku...
Tak se mi zdá,že pan Dvořák se v brněnské provenienci uspěšně zabydlel neboť v jakékoliv diskuzi na téma NDB a to i mimo Váš web, objevuje se jakási divná kolegialita s panem Dvořákem,podivná podpora,uzavřenost a hlavně NETRANSPARENTNOST!A to i mezi politiky-JAKÝMIKOLIV !
Například projev p.primátora na zahájení sezony,oplýval jen samými superlativy na odvedenou práci za sezónu 08.To,že tady p.Dvořák vlastně celý rok nic neudělal,jaksi p.primátorovi uniklo nebo byl špatně informován nebo nechce být informovám...Volby dělají s člověkem divy...
Promiňte,nemám tak docela pravdu.Byl autorem nového,vlastně krapet pozměněného loga NDB.
Diky němu je NDB,divadlo s největším počtem zaměstnanců-zapsáno v knize rekordů.
Vyměnil úředn.aparát za svůj úředn.aparát.
Vyměnil vynikající vedení souborů za své vynikající vedení souborů a dělal scénu ÚSPĚŠNÉ a HOJNĚ navštěvované opeře MAI 68...!
To vše bez oddechu a nároku na odměnu...

Je s podivem,že divadlo bylo ODDLUŽENO.
A kde,a kdy vlastně ten DLUH vzniknul!
10 mil.nevznikne jen tak,s tím jistě se mnou budete souhlasit.
A proč bylo oddluženo...
A proč tuto výsadu-oddlužení má zrovna p.Dvořák.
Vždyť takový vynikající manažér,a proto v Brně vyhrál ničím neovlivněný konkurz,by mohl tento dlun hravě dohnat a vyrovnat !!!
Brnu by se vrátily peníze,někde pozbyté,a p. Dvořák by byl konečně slavný v opačném slova smyslu.
Kdopak a proč mu takto dláždí cestičku...!
Pana Dvořáka provází z PH mnoho pověstí.Skoro něco jako Staré pověsti české.A volby se blíží...!
V současné PROVÁZANÉ době se není čemu nedivit!
S přílišnou horlivostí v jeho obhajobě bych byl opatrný.

Tímto samozřejmě nechci přilévat do ohně současné situace.

Odpověď:
Na to, abych komentoval Váš příspěvek dp diskuze je jednak pokročilá doba (neděle 23,45) jednak mám málo informací. Některé z věcí které uvádíte, však jsou docela zajímavé a asi se k nim vrátím v nějaké glose, ukáží-li se pravdivé. Můj článek nebyl žádnou apolegetikou ani kritikou pana Dvořáka, ale informací o rozhovoru s ním.

14.9. 2008

JAK CERN NAČEPÍŘÍ JEŠITNOST

Jméno: CHOZRASČOT

Dotaz:
http://forum.zvedavec.org/index.php?topic=587.0
Odpověď:

Milý přispěvateli. Vůbec nerozumím Vašemu odkazu, na uvedenou stránku ani nadpisu vašho příspěvku. Možná si stojím na kabelu, ale nechtěl jste odeslat jiný odkaz?

11.9. 2008

< 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >
online: 47
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist