Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

kometka

Jméno: danda

Dotaz:
jak nefér, jak neprůhledné. Však je to jasné, CHCEŠ V BRNĚ VYDĚLÁVAT, MUSÍŠ DÁT PENÍZE DO KOMETKY NA EXTRALIGU. To je snad jasné, fér a průhledné, však už to ta podnikatelská holota začala chápat, však se podívejte kolik jich už Kometce dalo peníze. CO JE NA TOMTO NELEGÁLNÍ, TO MI TEDA ŘEKNĚTE ? LIBORE, EGBERTE, ROMANE, nenechte se odradit a VZHŮRU BRNO ...
Odpověď:
Člověče nešťastná. Vy jste se asi zbláznil. Podnikatel si může dávat peníze kam chce, třeba v kamnech je pálit. Jestli si maslíte, že primátor je osoba, která bude určovat, co kdo má dělat se svými penězi, doporučím mu, aby nařídil i Vám odevzdávat desátek  A třeba na Fotbálek, proč zrovna na Kometku. A se svým názorem, že podnikatelé jsou holota běžte do ......, však víte kam . Myslím, že vaše IQ dosahuje úrovně tykve a další diskuze s poťapaným fandou pro mne pozbývá smyslu. Mimochodem, dneska jste asi moc nefandil, když to zase dopadlo fiaskem. Ony pane prachama se špíly nevyhrávají.

9.1. 2008

kometka

Jméno: danda

Dotaz:
Co se pořád navážíte do Kometky, však by měl pan Primátor pořádně skřípnout každého, aby měla Kometka dost peněz, však jak myslíte že to dělají velké kluby, chceš v Brně stavět, nebo dělat něco co vyrábí pořádný prachy ?, tak musíš pomoct nám. My potřebujem peníze do extraligy, Bolka jich má mraky od Škodovky a od koho je má dostat Kometka. Já Romanovi fandím a když se podíváte kolik má dneska Kometka sponzorů, tak se mu toho už hodně povedlo a hodně firem to už POCHOPILO.
Odpověď:
Nenavážím. Kometě  a Brnu extraligu přeji. Já se navážím do některých jevů, poměrů a nefér postupů. O některých ani nemohu mluvit. Ale hodlám v té věci všelicos podniknout. Aby se vztahy narovnaly. Aby se za kulisami hrálo fér. Váš názor na způsob získávání peněz je však zcestný až nezákonný. Věřte, že pokud by byly poměry průhledné, určitě by se sponzoři získávali lépe a průhlednějšími metodami než je tomu doposud.

9.1. 2008

Nádraží

Jméno: H.

Dotaz:
Z těch příspěvků v diskusi o nádraží to vypadá, že ho chcete přesunout už jen roto, že někde je dost velký nevyužitý prostor s kolejištěm. BEZ ohledu na to, že hlavní nádraží PATŘÍ do centra a je nutné zajistit co nejpřímější spojení MHD do všech končin města. TO fantasmagorická představa nového nádraží vůbec nepslňuje, navíc považuje za důležitější "supermoderní" vzhled a obrovské parkovací plochy. To mohl vymyslet opravdu jen blb s chorobným pocitem nadřazenosti vlastních názorů nad potřeby obyčejných lidí!! Město je už příliš zahlceno auty a místo aby se redukovala ISD, všude se upřednostňuje (nové obchodní domy daleko od zastávky MHD, ale s obrovskými parkovacími plochami). Napravíte to???
Odpověď:
Nenapravím, protože s Vámi nesouhlasím. Odpovědně prohlašuji, že jsem pro přestavbu. Ale protože mně byste neuvěřila, použiji vyjádření člověka, který politik není .
František Schildberger- publicista a básník
Rekonstrukce brněnského železničního uzlu a výstavba nového centra za dnešním nádražím Českých drah je téma velice silně emocionalizované – a já bych byl poslední, kdo by chtěl přilévat ještě více oleje do ohně. Chtěl bych však přesto poukázat na jeden podivuhodný aspekt: všude na světě se lidé snaží získat a přitáhnout do svého města investice, protože vědí, že investice rovná se pracovní příležitosti a pracovní příležitosti rovnají se život; neznám podobný případ, že by v kterémkoli městě srovnatelné velikosti s Brnem bylo tak silné hnutí občanů ne PRO investice, ale PROTI tomu, aby se do města investovalo: aby dokonce sami měšťané investovali do lobbingu u Evropské unie v Bruselu PROTI tomu, aby z EU přišly peníze na výstavbu v jejich městě; nejedná se přitom o žádnou hliníkárnu nebo podobnou ekologicky rizikovou výrobu, nýbrž o investici do dopravy (a připomíná to mentalitu sedláků, kteří se před sto padesáti lety bránili zavedení železnice, jelikož saze na jejich lukách – jejich lukách! – by vedly k tomu, že jejich krávy – jejich krávy – by dojily černočerné mléko). Brno je město, které nenávidí samo sebe, Brno je město anorektické, které se brání svému vlastnímu rozvoji. Příkladů by se našlo mnoho.
A také PF senátora Richarda Svobody, bývalého primátora. Pro zvětšení si naklikněte na obrázek a ten se zvětší.

9.1. 2008

Nájemní vandalismus

Jméno: Hana

Dotaz:
Konečně někoho ze zastupitelů napadlo, že nelegální výlep plakátů na cizím majetku není klasický vandalismus a je tedy možné a nutné postihovat pravého pachatele (propagátora akcí) BEZ výmluv na "nepolapitelnost" plakátovačů (najatých vandalů)!! Už před několika lety jsem na to upozorňovala a dostala jsem alibistickou odpověď, že postihovat lze jen přistižené lepiče, nikoli propagátory akcí (dokonce údajně mohl ty plakáty někdo jiný vyrobit a uvedený propagátor být "nevinný"). Sama jsem si ověřila, že na tyto stupidity propagátoři spoléhají. nechají své plakáty vylepit MIMO ofic. plakátovací plochy, protože jejich správci by postihovaly organizátora a ne plakátovače, zatímco pokuta za polepení cizího majetku je vymahatelná jen na přistiženém plakátovači!! Plakátovači udělají za peníze cokoli, jsou negramotní (neumí číst ZÁKAZ VÝLEPU, ale předpokládají gramotnost ostatních lidí. Když někdo dohlídne na nelegální výlep, aby byli patřičně postihovaní propagátoři,
mjitelé ničených ploch by mohli konečně ušetřit za neustálé opravy a nemuseli by ty šené náklady zahrnovat do ceny svých služeb. I v rozpočtu města a jednotlivých MČ by přibyly peníze z těchto pokut a bylo by konečně čistěji!!
Odpověď:
Zřejmě reagujete na jeden z mých starších článků. Ten námět jsem předložil, ale neprošel mi. Pan náměstek Ander ho na zastupitelstvu smetl se stolu s argumentem, že požaduji něco jako kdyby Dopravní podnik dával studentům šalinkarty podle prospěchu. A protože polepené město zdá se nikomu nevadí, tak jsem se tímto fenoménem přestal zabývat. Proč se mám rozčilovat a vyrábět si řadu nepřátel, když to nikoho nebolí? A to nemluvím o řadě plakátovacích ploch, které jsou zjevně vybudované bez příslušných povolení. Ani ty nikoho nezajímají. Přitom všichni vědí kdo toto dělá. Ať si tím zalamuje hlavu nové vedení města. Tomu je to ovšem fuk.

9.1. 2008

otázečka

Jméno: defender

Dotaz:
Přeji pěkný den, pokud možno. Přečetl jsem si Váš článek o stavbě plaveckého bazénu v Kohoutkách a nestačím se divit. Copak nikdo nevidí, že si Onderka (v tomto případě společně s Mackem) kupuje volební hlasy za naše peníze ? Doporučuji pečlivě sledovat zda se zhotovitel tohoto reálsoc. projektu náhodou nezapojí taktéž do projektu extraliga do Brna. Moc bych se nedivil, kdyby se těch 60 mega, o které se najednou navýšila cena bazénu, objevilo ve formě sponzorské podpory ve firmě toho Zábranského. Nemůžete se Onderky aspoň zeptat jestli mu ten Zábranský aspoň odlévá nějaké procentíčko ?
Odpověď:

I Vy jeden škarohlíde. :-)
Snad byste našeho pana primátora nepodezíral z takových nekalostí. Mimochodem, pronikavý nárůst sponzorů o kterém mluvíte se již stává předmětem pozornosti mnoha dalších zainteresovaných osob.
Pana primátora se raději ptát nebudu. Nějak chudák přetížená ztrácí smysl pro humor. A  protože ho někteří radní nechtějí poslouchat, tak ho nebudu zbytečně dráždit ještě já. A taky bych nechtěl  dopadnout takhle. A bacha na pana Zábranského. Nedávno prndal do novin, že mu ubližují zkrachovalí politici. Tak nevím koho myslel. Myslíte, že mně?

9.1. 2008

sprosťárna

Jméno: Tomáš

Dotaz:
Dobrý večer,

chtěl bych se vás zeptat, jestli náhodou nevíte proč je na Rondu zavedeno to nechutné pravidlo, že někdo platí 1.200,- Kč za hodinu a někdo 2.500,- Kč a navíc ten co platí víc může jít bruslit až potom, co ten který platí méně se dostatečně uspokojí. Chodíme s kamarádama bruslit na Rondo skoro deset let, platíme slušné peníze za nájem a taky platíme daně a zajímalo by mně, co se s těmi daněmi děje. Pokud tím radnice dotuje provoz Ronda, tak chci vědět proč se mně to taky netýká. Možná je to proto, že jsem panu Onderkovi neslíbil extraligu, nejlépe před příštími komunálními volbami. Nemohl byste se nějak vyjádřit ? Děkuji. Tomáš.
Odpověď:

Je-li pravda, co píšete, vypadá to na skrytou dotaci tomu "někomu". V právním jazyce by to mohla být nepovolená podpora. Nemyslím si však, že je to podpora Ronda. Spíš to vypadá na podporu toho hlavního nejmenovaného uživatele. Nevím. Ale slibuji vám, že se po tom poptám.

Jenom aby pan Zábranský zase nekrákal do novin něco o zkrachovalých politicích.

7.1. 2008

http://www.geocities.com/gvanek2000/Cesko-je-zeme-lharu.html

Jméno: Jiri

Dotaz:
A tak jediná lapálie, která bez úhony přečkala silvestrovskou půlnoc, je sisyfovské úsilí lidoveckého předsedy Čunka vrátit se do Strakovy akademie. Premiér Topolánek se po novoročním obědě s tatíčkem Klausem novinářům svěřil, že v této věci čelí tak nesnesitelnému tlaku intrikánů z paláce Charitas, že nemůže zaručit, že mu odolá a že před postkomunistickým právem čistý, leč mravně od hlavy k patě špinavý kariérista, jenž svou »chudobu« řeší čerpáním sociálních dávek a přitom miliony háže a ještě o morálce káže, opět nezasviní pověst koaličního týmu reformátorů. Topolánkova předtucha nemohla mít jiný následek než zeleným Antiklausem Bursíkem vyvolanou vlnu spekulací, že se na Hradě upekl výměnný obchod: za to, že premiér vezme hanbáře Čunka na milost, odmění se mu hokynáři z KDU-ČSL hlasy pro Václava Klause v prezidentské »volbě«. Urputnost, s níž všichni zúčastnění handlíři tento přisprostlý kšeft popírají, jen dokazuje, že jej můžeme mít za hotovou věc. Protože to jediné, nač se doopravdy můžeme spolehnout, je neměnné stanovisko Karla Schwarzenberga, že nebude členem vlády, jejímž místopředsedou je najatým prokurátorem Salichovem »očištěný« podvodník.
Odpověď:

Milý pane Vaněk.

Nepochopil jsem, proč mi toto posíláte. Je to něčí názor, otázka žádná. Tak co s tím fantem mám dělat? Komentovat něčí hypotézy?

6.1. 2008

Hm,

Jméno: Roman

Dotaz:
Zdravím , po přečtení diskuse - odpovědi , dotazy jen zírám a říkám:
pane, vy jste obr dylina
Nezaštiťujte se větou " jsem slušný člověk " , bo větší hovado jsem kromě Košťála a Topola takto hovořit neslyšel .
Odpověď:
Trhni si vole protézou a běž se duševně vyblít mezi sobě podobné na diskuzní servry. Tam je tvoje místo. A máš to bez slušného člověka, protože na hrubou díru hrubá záplata.

4.1. 2008

Kometa

Jméno: David

Dotaz:
Zásadně nesouhlasím s článkem, který byl sepsán o Kometě a dění okolo ní.Z článku lze velmi lehce u soudit,že autor se děním vůbec nezajímá a jde pouze o politický boj mezi stranami ČSSD a ODS.

Když ODS byla ve vedení města, o sport se celkově moc nezajímala a ve velkém spíše podporovala kulturu.Pak přišla změna a ve vedení se objevila strana ČSSD.I hned nastala spolupráce s Kometou,které se rozvíjí i dnes.

Pokud píšete o Davidu Appelovi,jistě jste na jeho hře musel poznat,že není týmovým hráčem a proto je pro tým nepotřebný.Nebo jste na Kometě ještě nebyl?Navíc v letošní sezoně se mu moc nedaří.Formace jsou teď hodně vyrovnané a když Appel nemá dostatek prostoru na ledě hned se mu nedaří.

A ještě otázka? Nemáte pocit,že s rostoucí sílou Komety a stále více aktuálním postupem do extraligy se o ní lže a do tisku stále pronikají nepravé informace?Když Kometa byla na kraji zániku, tak si každý jenom řekl: "kde jsou ty časy."A když se něco děje, tak jí zase chce plno lidí potopit?

S pozdravem a přáním úspěšného nového roku David Germ
Odpověď:
Milý pane.
Předpokládám, že mluvíte o mém článku a nesouhlasit s ním je asi tak jediné co s tím můžete dělat, pokud nemáte opačné argumenty. A to nemáte. Vaši větu o politickém boji mezi ODS A ČSSD nechápu, protože v mém článku není žádné politikum, pouze citování veřejných zdrojů a vytvoření souvislostí mezi jednotlivými zaznamenanými ději. To, že se  o hokej nezajímám je rovněž spekulace. O hokej se zajímám od klukovských let a řada hráčů i činovníků mně věkem blízkých to může potvrdit.
Rovněž jste se netrefil při hodnocení činnosti ODS na poli sportu a hokeje zvlášť. Zamezení dlouhodobých podivných zákulisních dějů v Kometě a přivedení extraligy do Brna, bylo jedním z cílů v době, kdy jsem byl radním. V době, kdy ve vedení Komety byl Kaca (Karel Jarůšek), jsme chtěli rekonstruovat představenstvo a já byl jedním z adeptů. Po složitých jednáních zasedli do orgánů pánové Kocour a Cech a všichni tři to píši mohou potvrdit.
Bohužel, podivnosti jak se zdá pokračují a já nedělám nic jiného, že je komentuji na úrovni míry svého poznání. O věci diskutuji s lidmi, kteří do vztahů v brněnském hokeji vidí a mohu Vás ujistit, že to jsou informace neradostné. A do značné míry veřejnosti nesdělitelné.Na to abych je mohl komentovat , věřte, nepotřebuji na hokej chodit. Mé pohledy nejsou pohledem fanouška typu "kdo neskáče není Čech", ale blogera - glosátora.
Ale extraligu bych Brnu přál. Bojím se jenom, že s některými lidmi tahajícími za hokejové i politické nitky toho hodně dlouho nedosáhneme.
Přeji Vám vše nejlepší v roce 2008 a na shledanou v lepších hokejových časech.
Přikládám foto z doby, kdy jsem se motal kolem hokeje. Já jsem ten napravo. :-)
Úúúúú, to už je dávno!!!!!

4.1. 2008

Nádraží - naša stará rola

Jméno: Petr

Dotaz:
Ahoj pavóku,ty modré fógle!
Díkec za vodpovědi,ale já to merčím jinak než ty. Teď néde vo tvýho Zlá tužka, nebo toho Venclu,co na mléně kleknul. De vo tu rolu.
To mám jako naklapat někam na M-palác do kavcu,abych zgómnul, že stará rola de taky přefachčit na těžkó modernu a možná za míň krupice? Mně žádný zelený nevalijó klíny do budky. Teda kámoše mám u greenhornů, socanů i u těch vašich modréch fóglů a každé na to hlásí něco svýho. Ale abych klapal kamsi na nějaké M palác, to né!
Ty to pavóku merčíš tak, já zas jinak. A to su jako borec vygumovanej nebo co? No já se teda neuprdnu,ale na takový fest hlášky bacha kémo! To není fér.
Nebudem se ale štengrovat,když za chvílu bude ten nové rok, ne?

Tak zdarec všem!
pítr

PF 2008
Jak to bude?
Na prvýho ledna vyhópnu z betle,
udělám velké krok.
Hodím čučku z vokna a co zmerčím?
Zas sem naklapal ten nové rok!
Modré pavók ty svý sítě přede
a divný hlášky někdy vede.
Žádný fedry borci moji!
Stará rola tu furt stojí.
Odpověď:

Čauec Pítr. Furt to na mně valíš na tajňačku, co? Ale borců, co gómou tak špicově hantec jak Ty zas hafo néni, tak bacha abych Tě brzo nepropálil. :-)
Ale curyk k té roli. Z M-palácu zblikneš né nějaký blbý baráky, ale obrovské plac co je tam na prd a zbytečně zrolovaný glajzy. A ten plac před starou rolou je v cajku? Ten guláš lidiček co se córají mezi šalinama a fárama, to je klap? Pítr ,profókni si dóznu. Jak to tak merčím, nejseš žádný pako, taky sem nehókal, že máš vylágrovanó budku. Ale s tó roló, tos moc nezgóml. Ale nechám Tě déchat. Dyž valíme do teho novýho járu dvacetkilovosum.
Tak na Silvestra nehoď tyčku a v tom novým járu hafo lovů a pořádný štígro. A na rolu hoď kakáč. To si povalí sténě samo, proč bysme se kvůli temu zalamovali ausgerechnet my dva, né?

Jo a jednu spešl PF vod pavóka for jú.

28.12. 2007

Poselství grálu

Jméno: Břetislav

Dotaz:
Tak jsem zaslechl, že pro krajské volby nastává krizovka a teď prý opět sháníte opět Venclíkovi nové členy ODS z řad Poselství grálu. Je to pravda? A Vy jste taky v této sektě?
Odpověď:

Vážený tazateli. Nevím o jaké krizovce hovoříte a co jste zaslechl. Kdybyste věděl, co jsem zaslechl já o sobě, protočily by se Vám panenky. Donáším prý socanům, jsem vyšetřován pro zpronevěru a já nevím co ještě. Já na takové idioty co to šíří kašlu, ale už mi s tím přicházejí rodinní příslušníci a ti si to nezaslouží. Ale s tím musí člověk umět žít. Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich jest království nebeské. Jenom až některého z těch šiřitelů zaručených zpráv (a věřte, že už jsem blízko) dopadnu, utrhnu mu koule.

Ale zpět k Venclíkovi. Nevidím žádnou krizovku, nevím nic o získávání nových členů, protože delegáti na volební sněm byli generováni ke stopstavu členské základny k jakémusi datu asi na počátku listopadu. Členem hnutí(nikoliv sekty) nejsem a i kdybych byl, je po tom každému houbeles. S principy jsem se se zájmem seznámil a zjistil jsem, že na členství  nemám "gebíry" a nemám s tím od té doby problém. Mediální vlny mne nezajímají.  

21.12. 2007

Kometa a Zlatuska

Jméno: Jiri

Dotaz:
Humorne melo byt napsano v uvozovkach, mysleno to bylo ironicky.Pardon. Skoda, ze to odnese Starez jako mestska firma a lide v ni.Jinak Vam fandim a i kdyz se vsemi Vasemi nazory nesouhlasim,je s Vami alespon sranda,coz je dneska docela u politiku dost nevsedni. Zdar a silu a pekne svatky.
Odpověď:
Já myslím, že pokud si Starez bude dělat svoje, může se jít  Kometa, ale spíš její vedení vycpat. Vyskakovat si můžou leda na vlastním dvorku. To, že si z toho primátor udělal koníčka, protože může exhibovat před několika tisícovkami fanoušků (což už před ním dávno pochopil Juránek), na věci nic nemění. Nejsem nepřítel Komety. Sám jsem kus života s hokejem strávil - 12 let jsem ho pískal, takže k němu mám vztah. Ale když se zvažovalo, zda bych neměl jako radní být členem představenstva aby do toho město lépe vidělo, protože myšlenku získání extraligy nevymyslela tato garnitura ani pan Onderka, ale ODS, zjistil jsem, že je tam tolik svinstva, že jsem to sbalil. A za kulisami je  ještě stále tolik podivného a o mnoha těch věcech vím, že kauza smrdící klobásy mi přijde úplně směšně zástupná. Dík za blahopřání, posílám Vám taktéž blahopřání a specielní novoročenku

18.12. 2007

Kometa, klobasy a Zlatuska

Jméno: Jiri

Dotaz:
Dobrý den, pane Paulczynski,
rad bych se zeptal, jestli jste cetl humorny clanek o klobasach, Komete a p. Zlatuskovi, ktery vysel v sobotni priloze MF DNES. No,cela vec, nastesti dostala usmevny charakter.Akorat me zarazi, jak p. Zlatuska muze spustit z ust, ze p. Slovak (majitel Bistra v Rondu) byl vydiran p. Zabranskym ohledne nucenych prispevku na klub Komety? Bud jde o spatne napsany clanek, nebo si p. Zlatuska uz nevidi do ust. Nejde ani o to, jake prostory, Kometa ma pronajata a jake ne, ale spise o to,jak s necim takovym politik na jeho "urovni" muze prijit na verejnost?
Odpověď:
Samozřejmě četl. A tak humorný jako Vám mi nepřipadá. Ještě se k němu vrátím samostatným komentářem. Pan Zlatuška jenom potvrzuje moji teorii, že není mužem na svém místě. Neřeší ve správný čas a na správném místě důležité věci. Ale podivnosti ve výběrových řízeních, které se proslýchají jsou vrcholem jeho činnosti, zvláště když si postavil kampaň na boji proti korupci. A tyto kauzy nemá jen ve Starezu, ale také ve Vírském vodovodu. Ale počkáme si na jeho senátorskou kampaň a pak použijeme stejné zbraně.

17.12. 2007

Zlá tužka (Zlá-tuška ?)

Jméno: Petr

Dotaz:
Už má z vás fedry Zlá tužka?

Hned sem to nezmerčil,ale že ste mu to dal doktoru senátorskýmu, konšelu! Vy ste teda borec! A von se vodvolá nebo nevodvolá?
Ale Zlá tužka je taky u konšelů a má myslivnu a nějaký kámoše v celý tý sajtně. Na něho bacha kémo! Nebo už konečná?
Čau,Pítr
Odpověď:
Já na něho dlabu.. Co ufachčí dál je mně úplně lógr. Že má vylágrovanó dóznu sem nikdy do placu neházel, ale že vobčas chodí mimo mísu je jasňačka. Kdyš mně nechá déchat, tak na něho hážu kakáč. Stačí, kdyš přestane vařit jedy. Já na něho podělávky nevařil jako první. Ale jestli chce dál dělat křivý války, ať to voprubuje. Tutáč dostane zase do dózny. Kdyby hókl Pavóku sory, nemusel cálovat tak dvacet litrů. A mohli sme to propařit. I když on se asi kósne akorát z teho těžce vográdovanýho čaju co glgá.

12.12. 2007

Pane Paulczyňski, co nádraží-naša stará rola ???

Jméno: Petr

Dotaz:
Co bude s tó roló?
Máte přece sicnu na Rathausu, ne? Kdo chce teda tu našu rolu tlačit takové kus za centr štatlu a proč? Já lapnu bágl, pila na zug, ale kdo má pak šlapat takovó štreku, no ne?
Ste pro staró rolu nebo pro tu modernu?
Zdarec, pítr.
Odpověď:

Von to takové kus néni. Stačí vylezt do kavcu na  M-palác a zgómnót to z vrchu. Navíc tam tutově povalí nová šalina. Do novýho nádru taky nepolezó somráci, protože takové veget nemajó zaláskované. A co teprve nový retychy, to bude lahoda  tam hodit bruncnu, né? A taky sem zgóml různý nový role v jinéch štatlech, prostě špica. Taková nová rola musí byt i v Brnisku.  To ví každé nevygumované borec i fšecky špicový koc.

Takže: stará rola pali, jedině nová rola. Vo týýým žádná. Nevěř Pítr těm zeleném konópkům. Valijó nám klíny do budky.

Zdarec, taky Pítr ale pavók.

12.12. 2007

< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
online: 48
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist