Petr Paulczyňski: homepage

Diskuzní forum

Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.

Zaslat dotaz do diskuze

Jak dopadly volby

Jméno: norbert

Dotaz:
Maminka mi říkávala: Dávej si pozor na malé lidi,kteří Ti budou závidět každý centimetr,o který jsi vyšší.
Pan Cikrt,alias Joda z Hvězdných válek,tomu přesně odpovídá.Nejenom velikostí,ale i svým mentálním postižením.
Nejsem obhajovatelem nikoho z jeho članku,ale sprostota,arogance a vztek z něj jen čiší.
Jakým právem tato sprostá kreatůrka může hodnotit VOLIČE TOHOTO NÁRODA.
Ve staré Spartě by se jeho excelence,pardon,existence,ani nedostala na světlo boží.
Ale abych panu Jodovi nekřivdil,možná by bylo dobré něco z jeho životopisu tady otisknout....

P.S.: Uf,to jsem si ulevil.... Jak? :-)
Odpověď:

Vážený diskutére. Já zase doma slýchal: varuj se postižených. Život mne však přesvědčil, že ve znetvořeném těle může dřímat skvělý člověk a velký duch. Takže tuto Vaši připomínku neberu. Rovněž mi pan Cikrt nepřipadne mentálně postižený. Myslím, že má jasnou hlavu a bystrého ducha, což ostatně osvědčil i v této úvaze. Také se mi nezdá, že by hodnotil voliče, on hodnotil výsledek a svůj postoj k němu.

Vaše poznámka o Spartě( jistě máte na mysli svrhávání nemluvňat ze skály) je "unapetitlich". Taky nevidím důvod, pátrat po páně Cikrtově životopise.


A prosím, ulevujte si jinak než duševními plivanci po Těch, kteří se o něco snaží, i když Vám to nevoní.  Založte si jako on, nebo já svůj blog a zkuste veřejnosti sdělovat své názory. Uvidíte, jak je to "jednoduché".

14.11. 2008

Uslintany zivotopis

Jméno: Moralista

Dotaz:
Pane ! To, co odpovidate "sd" a "cojanato", tak to jsou slinty ! Pavoukovy jedovate sliny, jak to vystihl ten "toxikolog" jiz drive.
Vy nejste pavouk krizak, Vy budete ten zvlastni druh Pavouk Rudoch, resp. Pavouk Bolsevik.
Kazdy, kdo Vam neco namitne nebo neco neprijemneho pripomene, je dle Vas snad slinta? Jen Vase clanky, slova a pochybne vyrazy jsou O.K.? Omyl ! Vy casto "slintate" na kde co a na kde koho. A to uz nejsou jen slinty, ale velmi casto doslova zgryndy, a jeste k tomu jedovate.
Vy nejste a nebudete dobry clovek a navic pry s citlivou dusi. Vy totiz snad ani dusi nemate.
Vy, i se svym pochybnym charakterem patrite do virtualniho kose a nejen tam. Nebo asi primo do stoupy.
Zase bude cenzura?
Odpověď:

Co na to dodat. Diskutovat s Vámi tímto způsobem je pod moji úroveň. Vy si svými příspěvky vystavujete podobenku sám. Čekáte, že Vás někam pošlu, co? Za to mi osobo nestojíte. Nebudu Vám opsát abyste se uvolnil. Prostě si trhněte protézou. Takové příspěvky mne jenom utvrzují v ton, že tento web a hodiny práce na něm mají smysl.


Užijte si prodloužený víkend. Určitě v něm stvořím několi kpříspěvků, které Vás  zase nastolicují. Už se na to těším.

13.11. 2008

Zivotopis ukrivdeneho ?

Jméno: cojanato

Dotaz:
A meli hosi pravdu! Na diskuzi u Pavouka je docela mrtvo! Ze by chcipnul pes?
Ten pisatel sd ma ale pravdu, protoze Vas zivotopis, to je jen jakysi ucelovy vycuc z neceho. Hlavne to neni cele. Co kdyby jste zkusil dodat nebo zrekonstruovat Vas dojemny zivotopis,kterym jste se ohanel za komancu trebas v letech 1970 az 1989? To by bylo asi poctenicko !!!
Modre koreny zcela urcite nemate, rude ano.
A s tim brnenskym Bronxem jste to dneska na jednani ZMB pekne vymnouknul. Mozna ale mate k Vasemu Bronxu nejaky blizsi vztah uz z detstvi (?).
Preji pekny den a piste, jen piste !
Odpověď:

Ani se mně nechce na takové slinty odopvídat. Co Vy víte o mých kořenech a jejich barvě. Zjevně nic. Jenom zase jeden pisálek co na mne chce plivnout.


K Bronxu skutečně vztah mám. Negativní. Já na jeho okraji 25 let bydlel, takže o tom něco vím. Máti ta bydlí dodnes.


Jestli budu - či nebudu psát si rozhodnu jenom já sám, Vaše doporučení k tomu nepotřebuji. A zdá se, že zatím poptávka je.

11.11. 2008

K vašemu životopisu

Jméno: sd

Dotaz:
Jste stejný jako ten Topolánek. Ten o sobě také tvrdil, že mu ubližovali.

"...i děti s kádrovým hrbem. A ten jsem tedy po rodičích a prarodičích tedy opravdu měl." - Bla, bla. Prostě kecy! Můj otec seděl za Novotného jako politický v Jáchymově, strejda byl aktivní v kostele, dědeček byl po válce prohlášen za Němce a málem odsunut a přesto v naší rodině větší polovina dětí má střední a vysoké školy!

"Poté jsem neúspěšně dva roky pokoušel štěstí na strojní fakultě VUT, život však poskytoval tolik lákadel, že jsem přes protesty rodičů v roce 67 odešel do pracovního procesu." - Já si to překládám prostě tak, že jste se místo učení flákal a za to tedy opravdu, ale opravdu komunisté nemohou!

"V roce 2006 jsme sice vyhráli volby, ale protože se vývoj ubíral metodou všichni proti ODS,...." - Co kdyby jste si raději konečně přiznal, že ODS je strana, která letos už podruhé tuto zemi přivádí do průseru. Že je to spolek arogantních vyčůránků, kteří pod velkými kecy "pracují" hlavně pro sebe. Ať už pomocí tunelování, rozkrádání nebo i zaprodáváním své země jiné velmoci.

Nakonec ještě dotaz: Vy máte nějakou smlouvu s www.ceskamedia.cz, že ty vaše moudra tak iniciativně neustále uvádějí? Člověk pomalu nabývá dojmu, že v této zemi jsou dva nejchytřejší jedinci: vy a Vašek na Hradě.
Odpověď:

Odpovím Vám stejně jako jsem učinil na Českých mediích, kde jste diskutoval naprosto stejně:


Ale stačí založit si své stránky, pilně psát, a možná si Vás i někdo všimne a požádá Vás, zda si od Vás může brát co ho zajímá. Psát pouze žlučovité slinty k článkům jiných určitě není cesta k publicitě. A srovnání s VK jste přehnal. VK je určitě mnohem chytřejší než já. O Vás nemluvě.

 


Na první část nepovažuji za nutné diskutovat. Je to Váš názor, tak si ho nechte.

9.11. 2008

Skvělé oslavy VŘSR...

Jméno: Norbert

Dotaz:
Pane Ing.
Vaši odpověď jistě,považuji za konečnou,ale zmíněný dotaz nebyl myšlen pro takovou odpověď.
Sám vidíte,že ani těch jistých a pravidelných cca 21-25% vám nestačilo.
Vážím si Vás jako staršího a stejného znamení. :-)
Jen jsem tím chtěl naznačit,že lidé začínají uvažovat,ne zapomínat.A z čeho jste Vy politici,zastupitelé apod.,živi? Z lidí.
Prosté: Chléb a hry,mělo vždy logiku.A obojího začíná být nedostatek.
Prosím,kdyby toto mělo vyznít jako nějaká poplašná zpráva,nechte ji jen pro sebe.

P.S.: Ano.Zaměstnavatel...! Tomu rozumím.Ale je tu také ZŘIZOVATEL-ŽIVITEL,toho zaměstnavatele!
Odpověď:

Ale proč? Vy se ptáte my odpovídáme. Pane, my zastupitelé jsme živi ze svých profesí. Jakési požitky za funkci dostáváme, ale jako hlavní příjem to je jenom u některých.


A jakých 21,5? My měli podělaných 15. A ti co za to můžou sice mají plnou hubu sebereflexe, ale drží se svých pozic jak hov*no košile, jak říkala babička.

8.11. 2008

Skvělé oslavy VŘSR...

Jméno: norbert

Dotaz:
Milý p. Ing.
Je mi skoro 50 let a nikdy jsem nebyl v KSČ.
Z kraje 80 let jsem měl církevní sňatek v baště komunistů -Znojmo.Rodina mé ženy byla silně věřící. Po podání žádosti o byt na MNV jsem dostal klíče od tří spravených a vymalovaných bytů 1+1 státních,abych si vybral.Ve Vaší lokalitě.
Ač prostředky mé matky nebyly ideální, 4 děti,vystudoval jsem dvě školy.BEZ EXISTENČNÍCH PROBLÉMŮ.
Na VŠ jsem byl osloven,zda vstoupím do KSČ. Řekl jsem,že jsem věřící člověk-jsem dodnes ,tedy z těch důvodů nemohu.
Nikdy mi z toho nebyly činěny žádné problémy!!!

NIKDY JSEM NEMĚL PROBLÉMY S PRACÍ A EXISTENČNÍ PROBLÉMY !!!
-----------
V září r.89 jsem nastoupil na základě mých nesporných kvalit do zaměstnání,kde mě zaměstnavatel ihned poslal do zahraničí.Nebyl nutný žádný podpis.
Tam jsem sledoval štěrchání klíči.
Po návratu,byl odvolán zaměstnavatel,po roce vše rozpuštěno,zničeno.
Nastaly v mém oboru katolicko-mafiánské praktiky.
Do r.2000 jsem se živil soukromou činností.
Od 2000-04 přežívání.
Od r.2004 jsem musel přijmout potupné a ponižující pracovní zařazení u zaměstnavatele,abych měl z čeho žít a za co jíst.
Od r.2006,na základě mých nesporných kvalit,jsem se u zaměstnavatele vypracoval ,na své bývalé prac.zařazení.
Od r.2008,na základě nesporného pracovního analfabetizmu vedoucího pracovníka a katolickému mafiánizmu,JSEM OPĚT PŘIŠEL O PRÁCI.


------------
Milý pane Ing.
Kdybych si měl vybrat ,kterému z těch odstavců bych dal přednost?
Odpověď:

Milý Norberte.




Nebudeme si hrát na schovku. Váš případ znám. Vy víte, že jsem se pokoušel v něm něco pro Vás udělat. Bohužel struktury, které o Vaší existenci měly na Váš případ jiný pohled, takže jsem neuspěl. Vy jste měl smůlu, že se měnilo celé vedení a to si přivádělo jak je zvykem svoje lidi. A ještě k tomu jste asi dost přímočarý, takže máte stejný zázračný dar jako já. Vyrábět si nepřátele. Nemaje jiných argumentů než Vaše a protistrany, musel jsem uznat, že zaměstnavatel je ten, kdo má konečné slovo. Musíme ovšem říci, že Vám nabídli místo jiné, leč podle Vás málo důstojné. Takže jste hrdě odešel středem. Držím Vám palce a doufám, že se neztratíte.


Ale prosím, Vaši kauzu nesrovnávejte s tématem oranžovo-rudého výstřelu z Aurory u nás po krajských volbách. To je jiný příběh.

 

8.11. 2008

Pár slov o morálce???

Jméno: krásná

Dotaz:
Nad slovy p.primátora nelze nic jiného konstatovat:ZTRATIL IDENTITU.
Už jsem mnohokrát pozorovala,že kdykoliv někdo dostane nějaké významnější spol.postavení,tak nějak "zevznešení".Zahalí se závojem tajuplnosti,začne se "rádoby" spisovně vyjadřovat.Prostě,posune se do jiné DIMENZE. :-)
Mě vždy říkaly kolegyně na WC: Tady nezdrav,tady jsme si všichni rovni.Možná by jste mohl, p.Paulczyňski,vyzvědět,zda-li i tam dochází k posunu do jiné DIMENZE. :-)


P.S.: O té jiné už veřejnost ví.
A takový to byl pěkný ... chlapec.
Odpověď:

Milá Krásná neznámá. Vy snad po mně chcete, abych pana primátora pronásledoval až tam? I  vzhledem k páně primátorově osobnímu pestrému životu, asi vážně nemá cenu se mu do něho míchat. V tom s ním souhlasím.


 Pokud ovšem soukromí neprolíná do veřejného života, kteréžto kriterium jeho svazek s náměstkyní naplňoval.


Ale kontrolovat jeho "zevznešení" jak jste to nazvala či dimenzi v místnosti, kam i císař chodil pěšky rozhodně nebudu. Ještě bych mohl zjistit, že je aspoň v něčem lepší a to jak račte uznat chlapovi na sebevědomí nepřidá. Tak to po mně nechtějte.

8.11. 2008

Pár slov o morálce

Jméno: Roman

Dotaz:
Milý Petře,
Webové stránky jsou tak trochu odrazem duše – to, co na nich jejich majitel uveřejňuje, o něm prozradí více než deset životopisů. Zmínka o vulgárních anekdotách pak byla toliko popisem toho, co jsem na Tvém webu nalezl. Ale o tom můj blog nebyl. Nebyl ani o morálce.

Jeho tématem byla polemika s článkem „Nejezdit do Sarajeva“ z klávesnice Ondřeje Neffa, který publikuje také pod přezdívkou Aston. Přiznám se přitom, že jsem tuto přezdívku pana Neffa neznal a děkuji Ti, Petře, že si mi rozšířil obzory. Ten článek jsi zveřejnil na svém webu a v diskusi pod mým blogem jsi uvedl, že s jeho vyzněním souhlasíš. Já s ním nesouhlasím, zejména s jeho předposlední větou, která zní: „Český volič je ochoten spolknout jen vepřo knedlo zelo a bude volit toho, kdo mu k tomu slíbí pivko zadara.“

Proto jsem napsal tuto polemiku, ne proto, abych Tě, jak říkáš dehonestoval natož – jak si nevím z čeho usoudil - moralizoval. Předpokládal jsem přitom, že pokud mi odpovíš, učiníš tak na věcné rovině a budeme polemizovat o tom proč zastáváš názor, že český volič nemá zdravý rozum či například o úloze Winstona Churchilla během bitvy o Británii. Namísto toho jsi svoji reakci, které chyběl jediný relevantní protiargument, pojal jako podpásový osobní útok a rozebíral jsi v ní můj soukromý život. A na této úrovni já, Petře, zásadně debaty nevedu a to ani s tebou.

Roman Onderka
Odpověď:

Milý Romane.



Ač se snažíš bagatelizovat svoje soudy, které jsi v úvodu svého blogu vznesl o mně a mých stránkách, nezlob se, byl to podpásový útok, jímž jsi se mne pokusil moralizovat. Jaký souvztah měla tato Tvoje poznámka k Astonovu článku o volbách nezdůvodníš. Prostě jsi mi uštědřil morální štulec.

Přitom jsme měli vést polemiku o tom co napsal Aston,  nikoliv o morálních kvalitách mého webu. Když už jsi však tak učinil, musíš počítat s reakcí. A ta byla právě o morálce. A dle mne nebyla podpásová. Jenom jsem Tvůj štulec oplatil.

A ještě poslední drobnost a pak už vážně chci opustit toto téma. Opravdu si myslíš, že ona frapantní situace o níž jsem však napsal, že ji umím pochopit je jen a jen otázkou Tvého soukromí?


Tvůj kolega a doufám že stále přítel Pavouk


P.S. Kdybys diskutoval o problému  a vynechal odsuzující hodnocení částí mého webu, určitě bych nepostupoval podle své zásady: Jak vy k my, tak my k vy.

 

7.11. 2008

MY SI PŘECE TYKÁME,PANE PRIMÁTORE...

Jméno: Krásná

Dotaz:
Myslím,že pan primátor není ten,který článek psal,viz.vykání.On by taky 2x A4 nedal dohromady.To vypadá na nějaký KRK,který s ním kroutí.Řekla bych Bortel nebo Tejc.
Odpověď:

Myslel jsem si taky, že je to článek nějakého jeho píára. Vámi jmenované nepodezírám, že by neznali Astona. Ale pan primátor mi už odpověděl a hrdě se ke svému článku hlásí, dokonce pokračuje v kritice Astona(asi ťal do živého) Dokonce bych řekl, že mu možná odpoví, bude-li mu to stát za to. Já jsem huba pěkně jedovatá a s Astonem ne vždy souhlasím, ale pustit se do jeho kritiky, tak vysoké sebevědomí přece jenom nemám. To je totiž pan spisovatel.

5.11. 2008

Ptejte se na co chcete, bude cenzura ! (Pavouk news)

Jméno: Moralista

Dotaz:
Mohu jeste neco dodat, pane Paulczynski?
Proc sam porusujete vlastni pravidla a zasady na svem Webu?
Text v zahlavi Diskuzniho fora jsem pochopitelne cetl a pnzorne. Jenze problem je jinde. Vy jste nezverejnil muj prispevek ze 26.10.2008 !!
Tak kdo porusil pravidla?
1. (Vy se ptejte na co chcete)....To jsem ja prave delal a delam.
2. (...ja na co chci odpovim)...To ale plati. Neco jste odpovedel, kupodivu slusne.
3. (Nebojte se mne urazet,...)...To jsem nemel ani v umyslu. A v opacnem pripade, kdyby Vas uz neco urazilo, musel byste me oznacit za inteligenta, coz by zase neurazilo me.
4. (Kvalita Vasich odpovedi)...Te se ja vubec nedivim, tak plnim Vase podminky.
5. (Pravo byt chytry jako radio Jerevan, protoze jste byl v Rusku... )...To Vam prece taky nikdo nebere a ani nezavidi.
Ze si na svem webu delate co chcete, ...tak to je doslova viditelne a citelne.
Proto do zahlavi navic radeji vlozte dalsi text:
"PISTE SI CO CHCETE, JA STEJNE ZVEREJNIM JEN CO CHCI !!"
A uvolnete se prosim ! Vsichni !!!

Moralista
Odpověď:

Dnes jste mne pobavil Moralisto. Možná by jste měl zvolit nick Moralista - filozof. Víte, ne vždy mám čas, chuť nebo náladu reagovat. A příspěvky, na něž jsem neodpověděl byste věřte-nevěřte spočítal na prstech jedné ruky. A to je příběh Vašeho příspěvku hozeného do virtuálního koše.


A jestli Vás rozčiluji, nečtěte můj web. To bude pro Vaši duševní hygienu nejlepší. A mně nebudete alespoň nutit odpovídat na Vaše "nas..." příspěvky. A tak se uvolníme oba.


Vše v dobrém, užijte si víkend.

30.10. 2008

Pavoukova cenzura?

Jméno: Moralista

Dotaz:
Rad bych jeste neco dodal (pane inzenyre !)
26.10.2008 jsem si Vam dovolil poslat svuj druhy prispevek do diskuse. Necn k jednomu clanku, k jedne posledni vete a neco k Vasemu Webu.
Nekdo rikal, ze me akorat v odpovedi setrete necim prisprostlym, jiny zase, ze neodpovite a nebo to urcite nezverejnite, ze to tzv."ztopite". Tak to pry delate i jinym. Ti druzi meli pravdu.
Tedy z Vasi strany obycejna cenzura? To, ze odpovite jen na co chcete, to u Vas lze jeste pochopit. To, ze ucelove nezverejnite dosle prispevky je do jiste miry nehoraznost. Sam kritizujete a napadate kde koho a kde co, ale namitky a kritiku smerem k Vam zakryvate.
Co k tomu vice dodat?
Delate si sam svoji vizitku.

Moralista
Odpověď:

Vážený, dovolte mi, abych si na svém webu dělal co chci já, nikoliv co chtějí ti, co se se mnou nebo mými názory chtějí vypořádat. Na to ať si založí svůj web. A taky si dovoluji upozornit na záhlaví Diskuzního fóra. Asi jste ho nečetl, tak Vám ho připomenu:


Vy se ptejte na co chcete, já na co chci odpovím. Nebojte se mne urážet, protože urazit mne může jen inteligent. Rovněž se nedivte kvalitě mých odpovědí, protože mi už bylo šedesát a byl jsem v Rusku, takže mám nárok být chytrý jak radio Jerevan.



Považuji za ztrátu času, diskutovat s těmi, kteří vlastně diskutovat nechtějí, kteří mne chtějí buď urazit, nebo snášejí takové argumenty, které jim nevyvrátím, ani kdybych byl Shakespeare.


A to je i Váš případ. A ti jiní, není jich moc. Ale jsou to stále ti samí. I když používají různé nicky. A všichni jste anonymní. Na rozdíl ode mne se bojíte se pod své názory podepsat. A zbabělé anonymy se podle mne mají házet do koše.

29.10. 2008

Zpátky do Ruska

Jméno: Ňorbert

Dotaz:
Pane Ing.
My tam ještě jsme.
Zajeďte prosím do Ústí nad Labem. Hotel a ubytovna pro zdravot.zaměstnance a veřejnost.Situace není ani tak krásná a čistá,jako na Vašich fotografiích z Ruska.Cena ubytování 250Kč.
Odpověď:

No když jsme u té kultury, tam to byl nejlepší hotel ve městě. A ta hygiena a čistota - podívejte se jak umí bydlet někteří naši spoluobčané, Vy určitě budete vědět kteří. Já to nenapíšu, aby mne zas různí krasoduchové nevláčeli netem.








28.10. 2008

Parlament=dostihy v Chuchly.

Jméno: Norbert

Dotaz:
Dění v parlamentu mi stále častěji připomíná dostihy v Chuchli.Každý s těch KOŇŮ se žene za svým obrokem.
V oblasti sportu bych to pochopil,ale parlament není kolbiště,kde by se něco takového mělo dít.Nebo se snad mýlím..?!
Na KOŇSKÉ dostihy chodí specifické publikum,ale pánové a dámy v parlamentu,občané nejsou specif.publikum.
Už je to unavující.Pořád dokola.Já vím,jednou to výjde,ale těch pokusů...
Prosím,přece pochopte,že kdo by se té "OPEŘENÉ SLEPICE" se zlatými vejci vzdal.Nebo toho "OSLÍČKA OTŘEP SE."
Vy,by jste to udělali?!
Takže co,zase jen boj o koryta.
Odpověď:

Člověče nešťastná, když Vám to zvedá adrenalin, tak na to nekoukejte. Ale já Vám radím a sám na to čumím jak pako, vytočenej jak šroub. A to mně doktor kvůli glykemii zakázal stresové faktory. Na druhé straně, někdy je to sranda, že Manéž je proti tomu hadr.  A na  uklidnění Vám posílám jeden parlamentní.


22.10. 2008

Obnova Wilsonova lesa za 50 rybiček...

Jméno: Norbert

Dotaz:
S velkým pobavením jsem dnes četl článek o obnově Wilsonova lesa za 50mil.Kč,Brněns.deník.
Že by zase promrhaná živelná iniciativa zelených?
Nejvíce z koláče spolkne projektent a realizátor laviček a to se těším,kdo to bude!Možná i někdo zeleně zamaskovaný.To víte,černí mají neziskovky,zelení stromořadí spolků ochrany přírody...
NEJMÉNĚ,dle článku,dostane les vlastní!
Ovšem nejvíc jsem se nasmál,jak p.Ander chce stavět na bývalé sjezdovce výletní a vyhlídkový altán a nejenom to,on tam dokonce vidí hrající si maminky s dětmi a výletníky.
Zřejmě si neuvědomuje význam slova sjezdovka,i když bývalá.Kde stačí mírně zakopnout a zastavíte se o plot nebližšího domu v Žabinách.
Kdyby se zrenovovaly stávající lavičky,mírně upravilo a opravilo dětské hřiště a upustilo od blbostí typu ALTÁN,cena cca 1mil,tak zbude více na samotný les.
Doufám,Opozice,že si to pohlídáte,jako Oni Vás...
Odpověď:

To je jak z opoziční lavice. To nepotřebuje můj komentář. Dám to jako samostatný článek

22.10. 2008

Pavoukovy jedovate sliny

Jméno: Toxikolog

Dotaz:
Uz zase Zlatuska, pane Paulczynski? (A kdo priste?)
Mozna pan Zlatuska vypustil nejaka slova, co by treba nazor na jisteho politika a byvaleho primatora pana Duchone. Nazory mohou byt ruzne, ale mely by byt v mezich slusnosti.
Ale Pavouk Paulczynski to hnedle nazve jedovatou slinou a jeste v uvodu sveho clanku oznaci prof. Zlatusku za kasparka a pripad pro psychologa. Pritom Pavouk sam,jako stary, zkuseny intrikan a manipulator, plive kolem sebe jedovate sliny na kde koho a na kde co. A k tomu navic ruzne nadavky a urazky, jak je jeho zvykem. A k tomu ty svoje hnusne a lepkave pavouci site.
Jak vseobecne znamn, tak v prirode je pavouk velice uzitecnym tvorem. V lidske spolecnosti to ale znaci nebo jineho.
Zadny "synek"..., ale jedovaty, zly a zbabely stary PAVOUK KRIVAK.
Pavouk a politikem? ....To je des a hruza !!!
Proti jedu je potreba vzdy nejake ucinne serum.
Zdravi,
Toxikolog Mgr.
Odpověď:

Zdravím na Vančurovu . Konečně nějaká změna. Jak v nicku, tak v tónu. Je vidět, že pisatel se vskutku uvolnil.


A co se týče Pavoučích jedovatých slin, ty jak známo pavouk vypouští jen do těch, kteří atakují jeho teritoriu,. V případě Pavouka je toto území vykolíkováno jako území Modrého ptáka.


A co se pana Zlatušky týč, já si nezačal. Do svých her( chcete -li sítí) mne začal zaplétat on. A já se řídím heslem "jak vy k my, tak my k vy".


Takže podle tohoto hesla  toxikologu, trhněte si protézou.

21.10. 2008

< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >
online: 49
návštěv:

Locations of visitors to this page blog.idnes.cz
odkazy
Václav Klaus
eStat.cz
Město Brno
Moderní Brno
   ODS
   ODS Brno
   
   
   
   
odjinud aktuálně

TOPlist